Bia Khalifa vrea să se împace cu cel mai important bărbat din viața ei, după ce nu și-au vorbit timp de șase ani. „Toți merităm o a doua șansă”

Bia Khalifa s-a împăcat cu cel mai important bărbat din viața ei. Nu și-au vorbit timp de șase ani, însă acum sunt pregătiți amândoi să lase în urmă ce a fost și să reconstruiască legătura specială pe care o aveau cândva.

04 ian. 2023, 17:27
Bia Khalifa vrea să se împace cu cel mai important bărbat din viața ei, după ce nu și-au vorbit timp de șase ani. „Toți merităm o a doua șansă”

Bia Khalifa e dispusă să plece în Mallorca pentru împăcarea mult așteptată.

Toată lumea o știe pe Bia Khalifa de la televizor sau din online, unde pare că are o viață perfectă și lipsită de griji Nu mulți știu problemele cu care s-a confruntat de-a lungul timpului și prin ce experiențe a trecut. Blondina nu a mai vorbit cu tatăl ei de șase ani, dar acum vrea să reia legătura cu el.

Influencerița a fost contactată de tatăl ei, în urmă cu puțin timp, printr-un mesaj. Vor amândoi să poarte o discuție mai amplă și să revină la sentimente mai bine, iar Bia vrea să plece în luna februarie în Palma de Mallorca.

„O să îi spun că nu vreau să mă mai gândesc la ce s-a întâmplat. Vreau să mă gândesc că tati e o persoană nouă, pentru că și eu sunt o persoană nouă. Toți ne schimbăm, toți merităm o a doua șansă și eu nu sunt Dumnezeu să judec. Sufletul meu acum este încărcat de bucurie, pentru că a ierta un om, a te împăca cu un om, pentru mine e așa …nu știu. Îți vindeci rănile.”, a mărturisit Bia Khalifa, la Antena Stars.

Bia Khalifa, obligată de tată să mănânce insecte în copilărie: „A fost agresiv cu mine, mă bătea pentru că semăn cu mama”

Bia Khalifa a povestit că a rămas cu traume din cauza felului în care tatăl ei se comporta cu ea în copilărie. A făcut toate dezvăluirile în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.

Vedeta Only Fans a povestit în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici” că tatăl ei o punea să mănânce insectele pe care le strângea din grădina casei. De asemenea, Bia spune că cel care i-a dat viaţă era foarte agresiv şi o bătea mereu pentru că semăna cu mama ei.„A fost agresiv cu mine și m-a alungat așa, printr-un comportament nu tocmai bun, asta înainte să plec de-acasă. Nu am cum s-o repar. Problema nu este la mine, ci la tatăl meu. Spălam toate vasele, călcam toate rufele pentru toţi. Era beat în fiecare zi. Nu ştiu de ce făcea toate astea! Mă bătea mereu pentru că semăn cu mama, dar rău…(…) . Am încercat cât de cât să spun cuiva, dar nu m-a crezut nimeni, pentru că tata mereu a știu să ascundă chestia asta.

Mă punea să aleg din grădină, la casa unde stătea în Italia, tot felul de insecte și mă punea să le mănânc. Ne mai punea să luăm scama de jos cu degetul și să o mâncăm… Chestiile astea au rămas o traumă pentru mine”, a declarat vedeta la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”.