Bianca Andreescu, după ce a câştigat US OPEN: Sunt recunoscătoare şi binecuvântată. Am muncit mult pentru acest moment

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu s-a declarat “extrem de recunoscătoare şi binecuvântată” după ce a câştigat turneul US Open, ea precizând, la ceremonia de premiere, că acest an este un vis devenit realitate.

RomaniaTV.net
08 sept. 2019, 06:09
Bianca Andreescu, după ce a câştigat US OPEN: Sunt recunoscătoare şi binecuvântată. Am muncit mult pentru acest moment

Bianca Andreescu este prima sportivă din Canada câştigătoare a unui grand slam.

„Sunt extrem de recunoscătoare şi cu adevărat binecuvântată. Am muncit mult pentru acest moment. Nu mă pot plânge, acest an a fost un vis devenit realitate şi acum, faptul că am jucat cu Serena, o legendĂ a tenisului… Este extraordinar. Sunt mândră de felul în care am gestionat totuL”, a spus Andreescu, citată de news.ro.

Sportiva s-a adresat şi publicului: “Ştiu că voiaţi ca Serena să câştige, îmi pare foarte rău”.

Andreescu le-a mulţumit părinţilor săi, prezenţi în public. “Nu le pot mulţumi destul pentru tot ce aţi făcut pentru mine. Nu a fost uşor. Mulţumesc. Să continuăm”.

Serena Williams a felicitat-o pe Bianca Andreescu pentru victorie şi s-a declarat bucuroasă de acest succes al sportivei din Canada. “Bianca a jucat incredibil. Felicitări. Sunt foarte mândră şi bucuroasă pentru tine. A fost un tenis incredibil pe teren. Mi-aş fi dorit să fi putut juca mai bine, dar dacă poate câştiga cineva acest turneu, în afară de Venus, mă bucur că acea persoană este Bianca”, a spus Williams.

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, locul 15 WTA, a câştigat turneul de grand slam US Open, învingând-o în finală pe americanca Serena Williams, numărul 8 mondial. Ca urmare a acestui succes, Andreescu urcă pe locul cinci în clasamentul WTA. Simona Halep ajunge pe poziţia a şasea.

Andreescu s-a impus cu scorul de 6-3, 7-5, într-o oră şi 39 de minute.


loading...