Bianca Andreescu, în tandrețuri cu noul iubit: „La mulți ani, frumosule!”. Cine este tânărul de care s-a îndrăgostit FOTO

Bianca Andreescu (21 de ani, locul 46 WTA) a avut un sezon de coșmar în circuitul profesionist, însă pe plan personal pare să se descurce mai bine ca niciodată.

14 dec. 2021, 10:03

Bianca Andreescu, în tandrețuri cu noul iubit: „La mulți ani, frumosule!”.Extrem de discretă până în prezent cu viața sentimentală, Bianca Andreescu a postat pe  Instagram o imagine în care apare alături de un tânăr despre care presa a vorbit la un moment dat că ar fi noul său iubit.

Bianca Andreescu, în tandrețuri cu noul iubit

„La mulți ani, frumosule!”, este mesajul transmis în limba engleză de Bianca Andreescu în legătură cu imaginea postată. Bărbatul care a apărut în viața sportivei se numeşte Derek Nathanael şi nu este însă o persoană publică. Potrivit primelor informații, iubitul jucătoarei de tenis este tehnician IT în Montreal, iar în timpul liber e pasionat de karate, disciplină pe care o predă copiilor în școli, scrie tennistonic.com.

Bianca Andreescu, mărturisire cutremurătoare despre bunica din România. „A fost săptămâni întregi la ATI din cauza Covid-19!”

Bianca Vanessa Andreescu, 21 de ani, este o jucătoare de tenis canadiană de origine română, ambii ei părinți fiind din România. Cea mai bună poziție atinsă în clasamentul WTA este 4, pe care a obținut-o la 21 octombrie 2019. Pe 17 martie 2019 a câștigat titlul la Indian Wells, fiind prima jucătoare posesoare a unui wild card care se impune la acest turneu. Pe 8 septembrie 2019 a câștigat US Open, fiind prima jucătoare din Canada care câștigă un turneu de Grand Slam.