Bianca Brad, gânduri cumplite care îi tulbură nopțile. Boala poate recidiva în orice clipă: „Se spulberă totul”

Bianca Brad a trecut prin momente cumplite atunci când a fost diagnosticată cu una dintre cele mai cumplite boli. Totul s-a întâmplat în anul 2015 și din fericire această bătălie a fost câștigată de celebra actriță. Totuși, teama că este posibil să recidiveze îi tulbură nopțile.

20 nov. 2023, 21:29
Bianca Brad, gânduri cumplite care îi tulbură nopțile. Boala poate recidiva în orice clipă: „Se spulberă totul”
Bianca Brad, gânduri cumplite care îi tulbură nopțile. Boala poate recidiva în orice clipă: „Se spulberă totul”

La vârsta de 55 de ani, Bianca Brad a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă când, în 2015, a fost diagnosticată cu cancer mamar. Pentru a preveni recidiva, vedeta a optat pentru o operație de masectomie, prin care sânul afectat a fost îndepărtat. În prezent, Bianca Brad se bucură de starea sa de bine și este recunoscătoare că a învins această cumplită boală, depășind una dintre cele mai grele etape ale vieții ei. Cu toate acestea, conștientă de fragilitatea situației, actrița alege să își petreacă timpul în compania familiei, valorificând fiecare clipă și fiind recunoscătoare pentru fiecare moment de fericire.

Citește și: De ce a refuzat Bianca Brad să fie împreună cu designerul Cătălin Botezatu: „A fost foarte îndrăgostit de mine”

„Sunt recunoscătoare că am primit în dar încă niște ani de viață. Niciodată însă nu știi ce va urma. Poți să fii perfect sănătos și într-o clipă să se spulbere totul. De aceea cel mai important este să fii recunoscător pentru tot și să te bucuri pentru fiercare clipă, să te bucuri de prezent, de oamenii pe care-i întâlnești, de lucrurile aparent mărunte. Pentru că noi nu mai știm să facem asta. Alergăm, alergăm, sub presiunea societății de a face, de a obține și asta ne împiedică să fim fericiți și liniștiți sufletește. La început am fost șocată și furioasă. Și mi s-a părut o mare nedreptate, dar în timp am învățat că de fapt boala a venit ca să mă învețe să am grijă de mine cu adevărat.„, a mărurisit Bianca Brad, pentru CanCan.ro.

Pentru Bianca Brad, diagnosticul de cancer la sân a fost un moment care aproape a dărâmat-o. Ceea ce a făcut-o să vorbească public despre boala ei, a fost ideea că ar putea ajuta mai multe persoane să descopere la timp simptomele și să-și salveze viața.

„Am vorbit despre boala mea în clipa în care am putut face asta. Multă vreme nu am făcut public pentru că am vrut să-mi protejez mama și fiul. Într-un fel, m-am protejat și pe mine pentru că nu am mai fost expusă diverselor păreri, care sunt întodeauna pro și contra, atunci când faci diverse alegeri. Dar și până să mă decid să fac public acest lucru, în spate am ajutat lume și continui să o fac. Sfătuiesc pe toată lumea să meargă la medic atunci când simt că se întâmplă ceva în neregulă, să nu aștepte să se agraveze lucrurile. Sau pur și simplu să meargă periodic la un control de prevenție. Este mult mai simplu să previi, decât să repari. Asta este clar.” a mai adăugat Bianca Brad, pentru aceeași publicație.

Citește și: Bianca Brad, dezvăluiri după ce s-a vindecat de cancer. Abia acum s-a aflat: „Multă vreme nu am făcut public”