De ce a refuzat Bianca Brad să fie împreună cu designerul Cătălin Botezatu: „A fost foarte îndrăgostit de mine”

Bianca Brad a dezvăluit de ce nu și-a dorit o relație cu Cătălin Botezatu, deși designerul a fost foarte îndrăgostit de ea în trecut.

16 nov. 2023, 21:52
De ce a refuzat Bianca Brad să fie împreună cu designerul Cătălin Botezatu: „A fost foarte îndrăgostit de mine”
De ce nu a vrut Bianca Brad să fie împreună cu Cătălin Botezatu

Bianca Brad făcea furori cu frumusețea sa în tinerețe, iar după ce a fost numită Miss România în 1990, i s-a deschis drumul către lumea mondenă și către celebritate. Cătălin Botezatu a cunoscut-o înainte ca ea să primească titulatura de cea mai frumoasă femeie din România și s-a îndrăgostit de ea. La acea vreme, era unul dintre cei mai râvniți burlaci de la noi.

Citește și: Cătălin Botezatu, reacţie bizară după ce a aflat că Oana Zăvoranu divorţează: „O iubesc!”

Vedeta a povestit recent că l-a întâlnit pe Botezatu înainte de Revoluția din 1989, la examenul de admitere la UNATC, pe aunci IATC.

„Pe Cătălin l-am cunoscut la examenul de admitere la facultate la IATC. Ne-am cunoscut în sala de așteptare a facultății, eram foarte mulți studenți, înainte de Revoluție. Erau peste 250 de candidați pe un loc. Pentru că eram prea mulți, ne-au grupat pe alfabet. Eu am nimerit în aceeași grupă, cred că atunci a avut o sclipire” , a dezvăluit Bianca Brad,  într-un interviu pentru ego.ro.

Citește și: Cătălin Botezatu, condamnat la un an de închisoare. Designerul, despre cel mai dificil moment din viața lui: „Am fost la câțiva pași distanță de un cuțit și de a fi omorât”

Fosta Miss România a spus că știa că Botezatu era îndrăgostit de ea, dar sentimentele ei nu erau aceleați, astfel că între ei nu a putut fi nimic pe plan amoros.

„Eu nu am fost niciodată genul să fac primul pas. De atunci era extravagant. A fost foarte îndrăgostit de mine. Eu nu am fost, îmi pare rău că a suferit după mine. Am cunoscut-o pe mama lui, care l-a crescut extraordinar de frumos. Am fost corectă față de el, am rămas amici”, a continuat ea.