Bianca Brad, mărturisiri la un an de la operația de mastectomie: „Am avut dureri mari, în ciuda medicației. Feminitatea nu se pierde o dată cu operația”

A trecut un an de la operaţia de mastectomie la care a fost supusă Bianca Brad. Vedeta, în vârstă de 54 de ani, şi-a făcut curaj şi a vorbit despre operaţie, despre medicii care au ajuta-o şi a postat şi imagini cu ea la scurt timp după intervenţie.

06 mai 2022, 12:43

Bianca Brad şi-a făcut curaj să vorbescă despre operaţia de mastectomie la care a fost supusă în urmă cu un an. Intervenţia a venit după o lungă şi grea luptă cu cancerul. Vedeta a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre „tehnica chirurgicală inovatoare care a jucat un rol mare în alegerea echipei de medici a dr. chirurg Viișoreanu, în vederea operației de mastectomie”.

„Este vorba de implantul prepectoral – tehnica chirurgicală efectuată în premieră națională, în 2018, la Institutul Sânului, de dr. Andreea Meruță – medic specialist chirurgie plastică și reconstructivă, membră a Boardului European de Chirurgie Plastică”, a scris Bianca Brad pe Facebook.

Citeşte şi: Bianca Brad, măcinată de lupta cu cancerul. Mesaj sfâșietor din spital: „Înainte de despărțire!”

Vedeta a povestit că „imediat după operație, am avut dureri mari, în ciuda medicației. În primele 2 săptămâni mi-a fost greu și din cauza drenei, dar după ce mi-a scos-o, a fost tot mai bine. Au ajutat mult drenajul limfatic si exercițiile specifice recomandate după mastectomie deși, la început, au provocat și ele dureri mari”.

Bianca Brad a avut şi un mesaj pentru femeiile care trec prin această grea încercare.

„Feminitatea nu se pierde o dată cu operația de mastectomie… Încrederea în sine și atitudinea feminină, contează mult mai mult…Acolo trebuie lucrat…cu multă răbdare, înțelepciune, credință, speranță… Multă sănătate, curaj și putere vă doresc, dragi învingătoare!”, a scris Bianca Brad.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu: „Am fost groaznic de îndrăgostit de Bianca Brad. Mama şi-ar fi dorit ca ea să fie mama copiilor mei”