Bianca Brad, mărturii cutremurătoare despre boala pe care a ţinut-o ascunsă: „Plângeam continuu, mă gândeam că băieţelul meu o să crească fără mamă”

Bianca Brad a povestit coşmarul prin care a trecut după ce a fost diagnosticată cu cancer. Din fericire, fosta Miss România a reuşit să învingă boala cumplită.

13 nov. 2021, 23:20
Bianca Brad, mărturii cutremurătoare despre boala pe care a ţinut-o ascunsă: „Plângeam continuu, mă gândeam că băieţelul meu o să crească fără mamă”

Bianca Brad, una dintre cele mai frumoase femei din România, a vorbit despre una dintre cele mai cumplite perioade din viaţa sa. În urmă cu şase ani, Bianca a fost diagnosticată cu cancer. A luptat cu boala prin toate mijloacele şi terapiile existente, iar în final a reuşit să o învingă.

Bianca Brad, mărturii cutremurătoare despre boala pe care a ţinut-o ascunsă

Fosta Miss România face mărturii cutremurătoare după ce s-a vindecat de cancer.

„Nu s-a întâmplat peste noapte, a fost un proces dificil, a durat şase ani. Când credeam că nu mai pot, mai puteam puţin şi acum mă simt o învingătoare. Aşa mi-a spus şi medicul oncolog, şi chirurgul care m-a operat. Prefer să spun aşa decât să spun că sunt o supravieţuitoare, setarea mentală contează foarte foarte mult”, a mărturisit Bianca la Antena 3.

Citeşte şi Oana Lis, prima reacție după ce ea și Viorel Lis au fost testaţi pozitiv cu coronavirus: „Vă rog să ne ţineţi pumnii!”

Diagnosticul cumplit l-a primit în 2015, chiar de Sfinţii Constantin şi Elena. A considerat acest lucru un semn de la Dumnezeu care a determinat-o să lupte pentru viaţa ei.

„A fost un semn pentru mine şi m-am agăţat de el, ca să lupt. La început, când eşti diagnosticat te dărâmă o asemenea veste, te aruncă într-o depresie, îţi vezi moartea cu ochii, atunci când auzi de cancer.

Nu vreau să mă identific cu boala, plus că această boală nu mai este acum o condamnare la moarte. Exista terapii care ajută, tratamente mai bune, medici mai performanţi, şanse mai mari.

În primele zile nu am putut să ies din casă, am plâns continuu, mă gândeam că nu o să-l mai văd pe băieţelul meu, că o să crească fără mamă. Avea atunci 10 ani, acum are 16. Am avut o discuţie cu Dumnezeu (…) care m-a făcut să iau această decizie şi am zis „Doamne, mă las în voia Ta” şi aşa am făcut”, a mai povestit actriţa, care a ascuns diagnosticul de mama şi de copilul său.

Citeşte şi Cu ce se ocupă Nicoleta Luciu după ce s-a retras din showbiz. Ce face vedeta la Miercurea Ciuc