Oana Lis, prima reacție după ce ea și Viorel Lis au fost testaţi pozitiv cu coronavirus: „Vă rog să ne ţineţi pumnii!”

Oana şi Viorel Lis au fost testaţi pozitivi la coronavirus, fostul primar fiind internat de urgenţă la institutul Matei Balş.

13 nov. 2021, 22:54
Oana Lis, prima reacție după ce ea și Viorel Lis au fost testaţi pozitiv cu coronavirus: „Vă rog să ne ţineţi pumnii!”

Oana Lis a avut o primă reacție după ce ea și soțul ei, Viorel Lis, au fost testați pozitiv cu coronavirus. Inițial, ea a stat în izolare la domiciliu, dar acum ambii sunt internați la Spitalul ”Matei Balș”.

Oana şi Viorel Lis au coronavirus. Fostul primar al Capitalei, internat la Matei Balş
„Un om sănătos poate avea o mie de visuri. Însă un om bolnav are un singur vis…să fie sănătos. Avem amândoi covid, Vă rog să ne țineți pumnii sa trecem cu bine și peste această încercare!”, a transmis Oana Lis, pe Facebook.

Fostul primar al Capitalei, în vârstă de 77 de ani, a transmis că starea lui de sănătate s-a deteriorat și medicii l-au avertizat că are plămânii afectați.

Oana Lis, mărturii absolut cutremurătoare despre abuzurile din copilărie: „Tata mi-a furat inocenta primului sarut. Nu avea cine să mă protejeze”
„Sunt terminat la plămâni. Nu pot să vorbesc, nu-mi dau voie, domnișoarele asistente spun că obosesc că nu mi-e bine. Nu e cu mine (n.r Oana). Ea nu e internată. Face tratament de acasă, trebuie să vină să facă niște injecții”, a spus Viorel Lis.

În ultimul an, el a rămas imobilizat într-un scaun cu rotile din cauza diabetului. Oana și Viorel Lis au coronavirus. Potrivit informațiilor publicate de Gandul.ro, soții Lis au ajuns la Institutul „Matei Balș”, ambii cu coronavirus. Viorel Lis (77 de ani) a fost internat, având 5% din plămâni afectați. Acesta era letargic și medicii îi administrează remdesivir, anunță sursa citată.

La 77 de ani, Viorel Lis are probleme de sănătate din ce în ce mai grave. Starea fostului primar al Capitalei se degradează pe zi ce trece. Pe perioada pandemiei, Lis nu a ieşit mai deloc din casă. A suferit o semi-pareză la picioare, lucru care i-a afectat serios mobilitatea. Acum abia dacă poate să se mai târască prin casă, cu ajutorul soţiei sale, Oana.