Bianca Brad s-a luptat cu cancerul: „6 ani am fost pe terapii şi perfuzii. Mama mea a aflat înainte să vin aici”

Bianca Brad s-a luptat cu cancerul. Diva anilor '90 a trecut prin multe cumpene de-a lungul anilor, însă a reuşit să treacă peste toate. Cea mai recentă a fost în urmă cu şase ani, când a fost diagnosticată cu cancer la sân.

28 sept. 2021, 09:12
Bianca Brad s-a luptat cu cancerul: „6 ani am fost pe terapii şi perfuzii. Mama mea a aflat înainte să vin aici”
Bianca Brad s-a luptat cu cancerul

Bianca Brad s-a luptat cu cancerul. În urmă cu 13 ani, fosta actriţă a trecut printr-o dramă imensă, din care nu și-a revenit niciodată în totalitate. Inima fetiței sale, aflată încă în pântece, s-a oprit, cu numai câteva zile înainte de a se naște.

În acele momente s-a apropiat de Dumnezeu și tot el a ajutat-o să treacă peste o altă dramă a vieții, care avea să se întâmple în urmă cu șase ani, atunci când a fost diagnosticată cu cancer la sân.

Citeşte şi: Cătălin Botezatu: „Am fost groaznic de îndrăgostit de Bianca Brad. Mama şi-ar fi dorit ca ea să fie mama copiilor mei”

Bianca Brad s-a luptat cu cancerul

În urmă cu 6 ani am fost diagnosticată cu cancer la sân, în 2015. A fost un șoc mare. Inițial am vrut să fac tratamentul convențional dar în urmă unei întâmplări, m-am răzgândit și am mers cu medicina alternativă!

6 ani de zile nu am spus nimic pentru că am vrut să o protejez pe mama mea, care a aflat azi, chiar înainte să vin aici, la acest eveniment! 6 ani de zile am fost pe terapii, am trecut prin perfuzii peste perfuzii, milioane de bani, milioane de suplimente, totul făcut în tăcere… am fost singură! De câte ori am crezut că nu mai pot, m-am rugat! (…)

Am fost operată pe 8 aprilie cu reconstrucție imediată. Acum sunt foarte bine. Nu mă mai interesează ce spune lumea, că o sa revină cancerul.

Important e să lași frica în voia lui Dumnezeu. Dacă crezi în Dumnezeu, frica nu are loc. Încercările ne sunt date în viață spre binele nostru. Și eu am fost revoltată. Întâi am zis că mi-a luat fetița. În 2013 am avut alt șoc, de la care mi s-a tras această boală. Dar am reușit s-o înving numai cu ajutorul lui Dumnezeu”, a povestit Bianca, în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV.