Eugenia Şerban, probleme mari după ce a învins cancerul. Ce se întâmplă acum cu celebra actriţă

Eugenia Șerban a învins cancerul, iar în prezent arată parcă mai bine ca niciodată. Cu toate acestea, vedeta a întâmpinat alte probleme, care nu ţin însă de sănătate.

22 sept. 2021, 14:43
Eugenia Şerban, probleme mari după ce a învins cancerul. Ce se întâmplă acum cu celebra actriţă

Eugenia Şerban, probleme mari după ce a învins cancerul. Actriţa le-a transmis fanilor săi faptul că în prezent se simte excelent şi că îi este dor să joace din nou în seriale și telenovele românești. Astfel, este nerăbdătoare să primească oferte din partea producătorilor.

Eugenia Şerban, probleme mari după ce a învins cancerul

Eugenia Şerban se confruntă în prezent cu probleme de ordin financiar. Actriţa a mărturisit că pandemia i-a cam dat planurile peste cap şi şi-a pus amprenta destul de puternic în viaţa sa.

„Stau prost cu banii, ca toată lumea, e un subiect delicat, prefer să nu vorbesc despre asta. Fiul meu este bine, mulțumesc de întrebare, este cu mine, a venit din străinătate, este ajutorul meu!”, a  spus Eugenia Șerban pentru Playtech.

Eugenia Şerban, la un an după ce a învins cancerul: „Aștept să vină acel Făt Frumos”

Eugenia Șerban a aflat că este bolnavă în urma unui control de rutină la medic. „M-am dus la un simplu control, pe care sfătuiesc orice femeie să-l facă în fiecare an. La început nu se știa, s-a spus că ceva nu este în regulă, am început investigațiile și s-a demonstrat că am cancer. Am făcut și testul Papanicolau, dar eu aveam cancer un ginecologic. Doctorul meu a ales să facă de urgență o mamografie și la sân, și aveam două tumori și la unul din sâni. Și m-am confruntat cu două cancere în aceeași perioadă, la fel de agresive”, declara acum ceva timp Eugenia Șerban.


loading...