Bianca Drăguşanu a ajuns din NOU pe PATUL de Spital. Starea sa este GRAVĂ

Bianca Drăguşanu este într-o luptă continuă cu kilogramele în plus. Nu trece bine o lună că face ce face şi ajunge tot pe mâna medicilor. După tragicul incident de Paşte, Bianca Drăguşanu nu s-a ţinut de promisiune şi a "făcut-o din nou lată".

RomaniaTV.net
09 iun. 2015, 10:32
Bianca Drăguşanu a ajuns din NOU pe PATUL de Spital. Starea sa este GRAVĂ

Bianca Drăguşanu doreşte să nu acumuleze nici măcar un gram în plus şi recurge la fel de fel de tertipuri, care o determină să apeleze mai des la ajutorul medicilor. Combinaţia cu epuizarea fizică şi afecţiunile mai vechi de sănătate îi vin însă mereu de hac, cum s-a întâmplat şi acum câteva zile, când fosta doamnă Slav a juns din nou la camera de gardă a unui spital de urgenţă din Bucureşti, informează CanCan.ro.

Bianca Drăguşanu, mesaj emoţionant pentru Victor Slav

În urma investigaţiilor făcute, medici au constatat că este vorba tot despre o alergie, de aceeaşi natură cu cea de la Paşte, care în timp s-ar putea agrava.

Invitată recent la o emisiune TV, Bianca Drăguşanu a declarat că: „Eu sunt într-o stare de sănătate critică. În urmă cu o săptămână am trecut printr-o alergie severă cu tensiunea 6. Nu-mi era foarte cunoscută această boală, dar m-am documentat şi nu este deloc ok”.

Citeşte şi  Bianca Drăguşanu, aroganţa MAXIMĂ. Ce i-a făcut Andei Adam în ZIUA NUNŢII