Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea. Este oficial, s-a încheiat! „Voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât”

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea de Kanal D. Postul TV a făcut schimbări radicale în grila de toamnă, printre vedetele care au rămas fără emisiune numărându-se cunoscuta prezentatoare Teo Trandafir, dar și blondina.

31 aug. 2023, 10:05
Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea. Este oficial, s-a încheiat! „Voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât”
Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea. Iubita lui Gabi Bădălău a aflat că nu va mai prezenta „Detectorul de minciuni”, asta după ce și-a exprimat de mai multe ori nemulțumirea, deoarece nu era pusă în evidență așa cum și-ar fi dorit.

Citește și: Bianca Drăgușanu are afinități putiniste. Prințesa lui Bădălău face declarații neașteptate: „Îl iubesc pe Putin. Nu dansează pe tocuri, ca Zelensky”

Bianca Drăgușanu a confirmat despărțirea

Știam, nu mă suprinde, oricum, din toamnă nu mai aveam timp pentru acest proiect. Cred că sunt singura care se bucură de această decizie. A fost o experiență drăguță, dar știu că voi primi ceva mai bun, pentru că merit mai mult de atât.

N-am nimic ce să le reproșez, sper să ne reîntâlnim într-un alt proiect mai mișto, care să mi se potrivească și în care să mi se pună în valoare și ținutele, în concordanță cu atitudinea mea. Mereu e loc de mai bine. Nu duc lipsă de oferte, pe lângă faptul că am o activitate intensă și-n alte domenii”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Cancan.ro.

Bianca Drăgușanu vrea să se mute din România

Iubita lui Gabi Bădălău îi merge foarte bine în țară, aici are familia, prietenii, dar și o afacere cu rochii, care se bucură de un real succes. Cu toate astea, blondina nu exclude să se stabilească în Dubai, acolo unde are deja cumpărat un apartament.

Destinația mea preferată este Dubai, de asta mi-am și cumpărat un apartament acolo. Apartamentul este gata, dar nu l-am văzut încă fizic.

Nu exclud varianta de a mă muta acolo. Dar eu cel mai bine mă simt aici, acasă, unde am afacerea, prietenii, familia, unde am totul. Asta ar presupune să încep o altă viață cu totul, dacă aș decide să mă mut. Dar nici nu exclud, că nu știi unde te poartă viața.

Eu sunt foarte mulțumită de viața pe care o am aici, sunt chiar foarte fericită. Am fost și la noi la mare, am mers la petreceri. Problema e că vezi aceleași fete, care schimbă hainele între ele.

Sunt aceleași gagici, care își schimbă rochiile între ele. Nu e un lucru rău, nu le judec. Dar spre exemplu, eu nu am reușit să ajung când a fost White Party, dar cu siguranță nu am pierdut nimic, pentru că e mereu aceeași lume”, a mai spus Bianca Drăgușanu.