Bianca Drăgușanu are afinități putiniste. Prințesa lui Bădălău face declarații neașteptate: „Îl iubesc pe Putin. Nu dansează pe tocuri, ca Zelensky”

Bianca Drăgușanu a declarat că îl iubește pe Vladimir Putin, în contextul războiul de la granița României, motivul fiind unul uluitor.

25 aug. 2023, 22:14
Bianca Drăgușanu are afinități putiniste. Prințesa lui Bădălău face declarații neașteptate: „Îl iubesc pe Putin. Nu dansează pe tocuri, ca Zelensky”
Bianca Drăgușanu îl iubește pe Vladimir Putin

Bianca Drăgușanu se declară o femeie asumată, care spune mereu lucrurilor pe nume. Chiar dacă acest lucru a dus de multe ori la controverse uriașe, vedeta nu s-a ferit niciodată să își exprime opiniile. Și de această dată, blondina a făcut declarații șocante, cu referire la mentalitatea oamenilor, cu care nu este de acord.

Diva de Capitală a vorbit fără perdea despre lucrurile care o deranjează la alte popoare. Mare amatoare de vacanțe scumpe, Bianca Drăgușanu spune că nu ar merge niciodată în Egipt, și asta din cauza mentalității populației de acolo.

Citește și: Bianca Drăgușanu vrea să se mute din România. În ce țară se gândește să se stabilească: „La noi vezi aceleași fete, care schimbă hainele între ele”

„Îmi place să merg și să vizitez diverse obiective, dar depinde în ce țară mă duc. Spre exemplu, în Italia, la Milano, am văzut de 100 de ori totul. Acum merg doar pentru shopping.

În Thailanda, am văzut tot felul de obiective, îmi place și chestia asta. Dar nu îmi place să mă plictisesc. Dacă ar fi să mă gândesc la o țară unde nu am fost, dar nici nu aș vrea să merg, e Egiptul.

Sora mea s-a întors de curând de acolo și a spus că e ceva rău de tot. Oamenii se uită urât la femei, femeile sunt considerate niște obiecte. Eu nu suport lucrurile astea.

Nu m-aș duce undeva unde există mentalitatea aceasta și prostia oamenilor, în general. Sunt îndoctrinați. În alte țări se venerează vaca, iar aici femeia e considerată obiect”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru fanatik.ro.

Citește și: Bianca Drăgușanu, dezvăluiri-spectacol despre relația cu Gabi Bădălău: „Căsătoria dăunează sănătății, nu am cum să mă ascund”

Vedeta nu s-a oprit aici și a declarat că este fană Putin. Pe lângă asta, și-a exprimat admirația pe care i-o poartă președintelui rus, continuând mai apoi să vorbească despre obsesia pentru cumpărături.

„Eu țin în general cu dreptatea. Dacă mă întreabă cineva dacă țin cu Putin sau cu Zelensky, o să spun că îl iubesc pe Putin. E foarte șmecher. Putin nu dansează pe tocuri, ca Zelensky. Eu îmi asum ce spun întotdeauna. La fel cum îmi asum și tot ceea ce fac.

Mă mai judecă lumea, dar eu sunt sinceră și recunosc. Recunosc că sunt și obsedată de cumpărături. Eu dacă merg undeva, trebuie să fac shopping. Chiar și în vacanță, dacă sunt pe o insulă și nu am ce să cumpăr, fac shopping online. Apoi când vin acasă, am foarte multe colete care mă așteaptă la ușă.

Eu vara asta nu am fost plecată nicăieri. Ultima mea vacanță a fost prin martie, cam așa. Asta este situația, mie nu îmi place să merg singură. Voi pleca, mai încolo. Nu am fost eu plecata din țară, dar am rupt shopping-ul online”, a adăugat Bianca Drăgușanu.