Bianca Drăguşanu a dezvăluit ce îşi doresc ea şi fiica ei de sărbători

Mai sunt doar câteva zile până la Crăciun, iar părinţii sunt în goana după cadouri pentru a le face surprize celor mici. În această situaţie se află şi Bianca Drăguşanu, care are o listă lungă de dorinţe ale Sofiei de îndeplinit.

22 dec. 2021, 23:51
Bianca Drăguşanu a dezvăluit ce îşi doresc ea şi fiica ei de sărbători
Bianca Drăguşanu, experienţă neplăcută la Disneyland

Bianca Drăguşanu a dezvăluit care sunt cele mai mari dorinţe ale Sofiei, fiica sa, de sărbători.

„Vrea un Ponyville (n.r.- un sat de ponei), deși are un sac plin de ponei, mai vrea un sat de ponei. O casă pentru păpuși, are și hăinuțe, dar vrea o casă mai mare pentru ele. Și mi se pare că vrea vopsea de păr, pentru că vrea să se facă blondă”, a povestit Bianca Drăgușanu.

Întrebată de Cancan ce îşi doreşte şi ea, la rândul ei, Bianca a spus: „Eu, ce să vreau, zăpadă! Bine, și niște milioane de euro! Glumesc! Nu, sănătate și zăpadă, că am fost vreo câteva zile răcită cobză și, dacă nu ești sănătos, orice ai avea pe lumea asta, dacă n-ai sănătate…”.

Victor Slav, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu i-a interzis să o ia pe Sofia de Crăciun

Bianca Drăgușanu i-a transmis fostului său soț că fetița nu va merge la el de Sărbători. Victor Slav spera să petreacă măcar câteva zile alături de Sofia!

Cei doi au divorțat acum şapte ani, după un mariaj care a durat doar un an.

Bianca Drăgușanu i-a transmis fostului său soț, după ce acesta a declarat că speră să găsească o înțelegere pentru a petrece Sărbătorile cu fiica sa, Sofia, că fetița nu va merge la el. Victor Slav poate însă să-și vadă fiica dacă dorește! „Fata va sta cu mine de Sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familie, va veni și sora mea”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Declarația vedetei vine la câteva zile după ce Victor Slav și-a exprimat dorința de a petrece Crăciunul cu fiica lui. După acest răspuns, Victor Slav a postat pe Instagram un mesaj care poate fi interpretat şi ca o săgeată către Bianca Drăguşanu: „Craciunul este despre a darui iubire, bucurie, caldura sufleteasca, cu toate ca aceste minunate daruri ar putea fi in permanenta, am putea darui zilnic din ele. Sa speram ca macar magia acestei sarbatori, ne va aduce aminte de cei nevoiasi pentru care din pacate Craciunul nu exista. Daruieste Craciun acolo unde nu exista!”.