Victor Slav, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu i-a interzis să o ia pe Sofia de Crăciun

Bianca Drăgușanu i-a transmis fostului său soț că fetița nu va merge la el de Sărbători. Victor Slav spera să petreacă măcar câteva zile alături de Sofia!

21 dec. 2021, 18:32
Victor Slav, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu i-a interzis să o ia pe Sofia de Crăciun

Victor Slav, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu i-a interzis să o ia pe Sofia de Crăciun. Cei doi au divorțat acum şapte ani, după un mariaj care a durat doar un an.

Victor Slav, reacţie neaşteptată după ce Bianca Drăguşanu i-a interzis să o ia pe Sofia de Crăciun

Bianca Drăgușanu i-a transmis fostului său soț, după ce acesta a declarat că speră să găsească o înțelegere pentru a petrece Sărbătorile cu fiica sa, Sofia, că fetița nu va merge la el. Victor Slav poate însă să-și vadă fiica dacă dorește! „Fata va sta cu mine de Sărbători, asa cum a stat mereu. E exclus să plece cu el. Dacă vrea, poate să vină să o vadă, dar o face rar. Parcă ar sta în alt oraș. În plus, fata nu cere să meargă la el. Noi vom petrece Crăciunul în familia, va veni și sora mea”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Reacţia Biancăi Drăguşanu după ce s-a aflat că actuala iubită a lui Victor Slav a făcut videochat: „Nu cred că ar vrea să intre în conflict cu o leoaică”

Declarația vedetei vine la câteva zile după ce Victor Slav și-a exprimat dorința de a petrece Crăciunul cu fiica lui. După acest răspuns, Victor Slav a postat pe Instagram un mesaj care poate fi interpretat şi ca o săgeată către Bianca Drăguşanu: „Craciunul este despre a darui iubire, bucurie, caldura sufleteasca, cu toate ca aceste minunate daruri ar putea fi in permanenta, am putea darui zilnic din ele. Sa speram ca macar magia acestei sarbatori, ne va aduce aminte de cei nevoiasi pentru care din pacate Craciunul nu exista. Daruieste Craciun acolo unde nu exista!”.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Adrian Cristea. Ce spune la nouă ani de la despărţire