Bianca Drăguşanu a găsit o sacoşă cu 21.000 de euro, la mall. Ce a făcut vedeta: „Ne-am oprit la o cafenea”

Bianca Drăguşanu a găsit o sacoşă cu 21.000 de euro, la mall. Vedeta era acompaniată de o prietenă şi voiau să se relaxeze la o cafenea, în momentul în care au găsit suma de bani şi un paşaport.

24 aug. 2022, 16:24
Bianca Drăguşanu a găsit o sacoşă cu 21.000 de euro, la mall. Ce a făcut vedeta: „Ne-am oprit la o cafenea”

Bianca Drăguşanu a găsit o sacoşă cu 21.000 de euro. Fosta asistentă TV a sunat la poliție imediat și a reușit să găsească persoana care a pierdut banii, întrucât lângă bani se aflau și actele acesteia.

Bianca Drăguşanu a găsit o sacoşă cu 21.000 de euro

Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția.

Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, despre studii: „Eu am şcoala vieţii! Colegele cu trei facultăţi merg cu metroul şi sunt vânzătoare”

 Bianca Drăguşanu: „Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani”

Recent, în spațiul public a apărut informația potrivit căreia Andreea Tonciu și Bianca Drăgușanu urmează să intre în ringul MMA, pentru a se lupta într-un meci cum nu s-a mai văzut până acum. Bruneta a declarat pe atunci chiar și faptul a cerut suma impresionantă de 100.000 de euro, pentru a accepta această provocare. În lipsa acestor bani, Andreea Tonciu le-a spus organizatorilor să își ia gândul de al faptul că ea va mai intra în ring.

Nu pot să mint, da, au fost discuții să lupt în ringul MMA. Dacă Bianca Drăgușanu vrea să se lupte cu mine, trebuie ca organizatorii să îmi dea 100.000 de euro. Altfel nu intru în ring.”, a declarat Andreea Tonciu.

Bianca a spus că, într-adevăr, este pasionată de acest sport, însă nu practică asta pentru bani. „Eu n-am nevoie să mă lupt pentru bani, eu dacă mă lupt, mă lupt de plăcere. Îmi place MMA-ul. Merg de două, trei ori pe săptămână și fac cam de trei ani. Chiar îmi place, mă simt foarte bine. Sunt foarte disciplinată și o fac ca un ritm de viață, face parte din rutină. Antrenamentele la sală le bag între.

Sunt foarte bine. M-am născut atât de norocoasă, încât la mine nu există muncă. Tot ce fac, fac din plăcere și ies și bani, sunt foarte norocoasă. Și acum în mașină am postat niște bijuterii de aur și practic mi-am îndeplinit jumătate din sarcinile pe ziua de astăzi. Acum sunt la atelier, mai fac o rochie. Am o viață foarte frumoasă, chiar sunt foarte binecuvântată, eu sunt propriul meu șef și fac exact ce îmi place și câștig și bani, pe deasupra.”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru Spectacola.ro.