Bianca Drăguşanu, despre studii: „Eu am şcoala vieţii! Colegele cu trei facultăţi merg cu metroul şi sunt vânzătoare”

Bianca Drăgușanu nu regretă că nu a terminat facultatea. Născută în Hunedoara, Bianca Drăgușanu, în vârstă de 38 de ani, a absolvit studiile preuniversitare cu 8.95.

16 aug. 2022, 10:40

Bianca Drăguşanu trăieşte „pe lux şi opulenţă”, nu-i pasă că nu a terminat facultatea şi le ironizează pe fetele cu trei facultăţi care nu-şi permit o geantă de lux sau o vacanţă exotică.

Bianca Drăgușanu a aflat pe propria piele cât de greu este drumul spre succes. Vedetei nu i s-a oferit nimic pe tavă, ci, din contră. Aceasta a trebuit să muncească pentru fiecare realizarea, indiferent de cât de grea a fost. Deși a făcut multe sacrificii, poate spune că toate au meritat din plin.

Atunci când a venit la București, Bianca Drăgușanu nu știa prea bine ce înseamnă viața de Capitală. Vedeta provine dintr-un oraș mic, Petroşani, dar asta nu a împiedicat-o să viseze la lucruri mărețe. Bianca și-a dorit mereu o viață lipsită de griji și, după ani de muncă, a reușit să o obțină.

Suma pentru care Bianca Drăguşanu ar participa la un reality-show: „Mă mai gândesc dacă merg”

Chiar dacă acum este pe culmile succesului, diva nu a uitat niciodată de unde a plecat. Ba mai mult, în fiecare secundă este recunoscătoare familiei sale pentru tot ceea ce a învățat-o. Pentru Bianca, cea mai mare motivație în obținerea unui trai de lux a fost sărăcia de acasă.

Fără să îi fie rușine, vedeta a povestit de multe ori cât de grea a fost copilăria ei. Lipsurile materiale și-au pus amprenta asupra sa și au făcut-o să își dorească mai mult. Diva nu s-a lăsat demoralizată de către cei din jur și și-a văzut liniștită de drumul ei.

Calea spre succes nu a fost deloc una ușoară, iar Bianca știe prea bine asta. Acum, după ani buni petrecuți în lumina reflectoarelor, vedeta are o experiență de viață extrem de solidă. De-a lungul timpului, aceasta a învățat ce este cu adevărat important și cum să își stabilească prioritățile.

Biancăi Drăgușanu nu îi este deloc rușine să afirme că a reușit foarte multe pe cont propriu și fără studii. Diva nu a mai apucat să termine facultatea, dar asta nu a fost obstacol în calea succesului. În timp ce Bianca se bucură de viața de lux la care a visat mereu, colegele ei cu două, trei facultăți au rămas casiere.

FOTO. Plaja de lux din Europa pe care Bianca Drăgușanu o iubește. O noapte de cazare costă cât 2 salarii medii

„Mi-am dat seama că cea mai bună școală-n viață care m-a ajutat pe mine să reușesc este, de fapt, școala vieții. Eu am prietene și cunoștințe cu două, trei facultăți și sunt vânzătoare și se plimbă cu metroul. Eu n-am reușit să termin facultate, dar am tot ce-mi trebuie”, a spus Bianca.

Conform Antena 1, vedeta, care are propriul business în domeniul vestimentar, a început două facultăți, dar nu a terminat niciuna.

S-a înscris apoi la ”Facultatea de Științe Economice și Management”, pe care a abandonat-o însă. A ajuns să fie atrasă te televiziune, așa că a început studiile la Intact Media Academy. Din pacate, nu le-a finalizat nici pe acestea.

Chiar dacă nu are nicio diplomă, asta nu o oprește să (vrea să) predea. În vară vedeta anunța: „Eu vreau să deschid o școală de dive.

Eu așa sunt tot timpul: aranjată, machiată. Așa îmi place să fiu, pentru că țin la statutul de persoană publică. Așa sunt indiferent că merg la plajă, la sală, că stau cu copilul sau că duc gunoiul. Eu în 15 minute sunt gata cu totul”, declara Bianca, dând astfel de înțeles de ce e îndreptățită să predea această ”artă”.

„De miercurea viitoare începem cursurile la școala de dive. O să explic ce am promis: instagram, like-uri, viața reală, frumusețea”, spunea Bianca la mijlocul lunii iulie.

Vedeta urma să aibă, cumulat, cel puțin trei funcții, scria presa la acea vreme. În primul rând, ea urma să fie directoarea școlii, apoi urma să fie profesoară și, nu în ultimul rând, se anunța a fi model pentru elevele sale. Ea promitea să le explice acestora ce sacrificii trebuie să facă o femeie pentru a avea succes, asemeni ei.