Bianca Drăguşanu a îmbrăcat o rochie transparentă şi a lăsat totul la vedere FOTO

Bianca Drăgușanu este și va rămâne mereu cea mai sexy blondină din showbizul românesc! Cu niște forme de invidiat și mereu sigură pe atuurile ei fizice, frumoasa vedetă știe ce să facă pentru a înnebuni toți bărbații.

09 apr. 2019, 10:57

Bodi Alex are toate motivele din lume să fie cel mai mândru bărbat, scrie spynews.ro. Are o carieră de succes dar și o iubită pe care toți bărbații și-ar dori-o. Și, pe contul ei de Instagram, Bianca Drăgușanu a postat pe contul ei de Instagram o fotografie super sexy, în care a lăsat totul la vedere!

Citeşte şi Bianca Drăguşanu suferă de o BOALĂ INCURABILĂ. „Am descoperit-o în urma unor analize”

Focoasa blondină a îmbrăcat o rochie de culoare albastru deschis și s-a fotografiat din spate, iar transparența rochiței pe care a purtat-o a lăsat la vedere lenjeria intimă a vedetei, dar și fundul bombat și extrem de apetisant care face toți bărbații să întoarcă privirea către el!

Nu este deloc de mirare faptul că fotografia postată de Bianca Drăgușanu a adunat o „ploaie” de like-uri, căci cu siguranță fanii au fost extrem de încântați de ipostaza sexy în care s-a afișat blondina.