Bianca Drăguşanu suferă de o BOALĂ INCURABILĂ. „Am descoperit-o în urma unor analize”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, dar puțini știu de boala incurabilă de care suferă, pe care a descoperit-o în urma unor analize amănunțite.

27 mart. 2019, 07:29
Bianca Drăguşanu suferă de o BOALĂ INCURABILĂ. „Am descoperit-o în urma unor analize”

Bianca Drăgușanu avea căderi de calciu foarte des și a descoperit că are probleme cu glicemia, fiind nevoită să facă injecţii cu insulină, pentru a depăşi crizele. Vedeta suferă de diabet, „boala secolului 21”, pe care a depistat-o în urmă cu mai bine de zece ani, cauza fiind stresul, dar și curele de slăbire din adolescență.

Alex Bodi şi-a golit cardul! Suma colosală cheltuită pentru a o recuceri pe Bianca Drăguşanu

„De foarte multe ori când am avut crize a trebuit să fac insulină. Încă nu sunt dependentă, dar mai am numai un pas. Dacă nu am grijă de mine, medicii m-au avertizat că boala se poate agrava foarte repede”, a spus Bianca Drăguşanu.

Cu ce sumă de bani a cucerit-o Adrian Mutu pe Bianca Drăguşanu

„Eu pun foarte mult suflet atunci când mă îndrăgostesc, mă implic şi sufăr foarte mult. Am făcut diabet pe sistem nervos, din dragoste. În urmă cu aproape trei ani am descoperit, în urma unor analize, că sunt bolnavă. Acum trebuie să am grijă, nu am voie să mă enervez şi trebuie să ţin regim alimentar stric”, a mai declarat vedeta.

Recent, Bianca Drăgușanu și-a făcut o programare la un doctor ortoped, unde, în urma consultației, a descoperit că problemele medicale sunt la nivelul meniscului. Specialistul i-a recomandat să își facă un RMN.