Bianca Drăguşanu a primit o VESTE CRUNTĂ. Dezastru uriaş pentru fosta asistentă TV

Bianca Drăgușanu nu are noroc în afaceri. Conform datelor de la Ministerul Finațelor, firma fostei asistente TV are datorii uriaşe.

01 oct. 2019, 13:51
Bianca Drăguşanu a primit o VESTE CRUNTĂ. Dezastru uriaş pentru fosta asistentă TV

Bianca Drăgușanu a înfiinţat în 2014 firma „Bella Dream Star SRL”, prin care este derulată afacerea din magazinul care vinde ţinute elegante pentru seară şi nuntă.

Bianca Drăguşanu, o nouă OPERAŢIE ESTETICĂ. Decizie RADICALĂ legată de SILICOANE

„Rochiile de mireasa se adreseaza femeilor care prefera eleganta si, in acelasi timp, stilul putin nonconformist, care le invaluie in mister. Rochiile de seara realizate in atelierul meu sunt facute pentru cele mai exigente cliente, calitatea finisajelor si materialelor sunt de exceptie”, declarat acum ceva timp Bianca Drăguşanu.

Bianca Drăguşanu a dat vestea cea mare în direct la TV. A pus mâna pe burtică şi a făcut ANUNŢUL

Conform informațiilor de la Ministerul de Finanţe, valabile pentru 2018, rezultatele finaniare sunt dezastruoase în comparaţie cu cele din 2017. Concret, profitul net a fost de 156.924 de lei, de trei ori mai mic decât cel din anul precedent. În plus, în 2018, firma Biancăi Drăgușanu are datorii de 641.125 de lei, de aproape 25 de ori mai mari decât cele de la finalul lui 2017.

„Sunt presupuse datorii, mai mult decât atât, am vorbit mai devreme cu contabila mea şi cu managerul de la firma mea şi vreau să vă spun că eu niciodată nu am avut datorii la stat şi eu mereu mi-am plătit taxele la stat. Chiar nu îmi dau seama de unde vin cifrele acestea şi cum se fac constatările acestea, dar să stea toată lumea liniştită, că eu sunt foarte bine”, a declarat Bianca Drăguşanu.