Bianca Drăguşanu, o nouă OPERAŢIE ESTETICĂ. Decizie RADICALĂ legată de SILICOANE

Bianca Drăgușanu a mers la cabinetul medicului estetician și și-a anunțat fanii că va suferi o nouă intervenție chirugicală menită să-i îmbunătățească aspectul fizic.

17 sept. 2019, 17:30
Bianca Drăguşanu, o nouă OPERAŢIE ESTETICĂ. Decizie RADICALĂ legată de SILICOANE

Bianca Drăgușanu vrea să-și scoată implanturile cu silicon. Dacă, inițial, fanii ei au crezut că blondina se va afișa cu un bust mult mai mic după operție, ea a clarificat imediat situția, spunând că vrea doar să le înlocuiască pe cele deja existente.

Bianca Drăguşanu a vrut să anuleze NUNTA. Ce mesaj a primit imediat de la SOŢUL EI

„Bună seara, domnule doctor! Am venit să vă vizitez și să vă dau o veste bună! Știu că nu vreți să-mi mai faceți nimic, tocmai de aceea am decis ca astăzi să îmi scot silicoanele”, a spus Bianca Drăgușanu, scoțând, în glumă, o pereche de implanturi de silicon din cămașa pe care o purta.

„Cine crezi că te crede?”, a spus medicul estetician, care știe mai bine decât oricine că blondina este un mare fan al intervențiilor estetice și al tratamentelor de înfrumusețare.

„Ia uitați! Mi-am scos silicoanele singură!”, a mai spus vedeta, râzând, dupa care a adpugat: „Dar o să-mi pun altele, că de asta sunt aici!”.