Bianca Drăguşanu a primit un cadou de peste 100.000 de euro. Cu ce a răsfăţat-o Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu a primit un cadou de peste 100.000 de euro. Blondina adoră să fie răsfăţată, iar Gabi Bădălău ştie acest lucru şi mai ştie că îi plac şi cadourile luxoase. Astfel, a surprins-o cu o bijuterie extrem de scumpă.

14 sept. 2022, 10:26

Bianca Drăguşanu a primit un cadou de peste 100.000 de euro. Vedeta  a fost impresionată de gestul lui Gabi Bădălău, în principal pentru că nu aveau nimic special de sărbătorit. Totul a fost făcut doar din iubire, semn clar că relația dintre ei este pe drumul cel bun.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu a trecut la cratiţă. Imaginile cu blondina în bucătărie au făcut furori pe Instagram

Bianca Drăguşanu a primit un cadou de peste 100.000 de euro

Bianca Drăgușanu a primit, zilele trecute, de la Gabi Bădălău, un ceas Rolex Daytona Full Gold,„bătut” în diamante în întregime, care a costat puțin peste 100.000 de euro, potrivit Cancan.ro.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bianca Dragusanu (@biancadragusanu18)

Ceasurile reprezintă una dintre marile pasiuni pe care le are Bianca Drăgușanu. Blonda deținea, până acum, bijuterii de zeci de mii de euro. Toate de firmă și comandate, cel mai probabil, din străinătate. Doar cinci dintre accesoriile cu care ex-prezentatoarea TV a apărut, de-a lungul timpului, la mâna stângă, valorează – atenție – aproape 150.000 de euro, susţine sursa menţionată mai sus.

Bianca Drăguşanu a găsit o sacoşă cu 21.000 de euro

Vedeta era acompaniată de o prietenă şi voiau să se relaxeze la o cafenea, în momentul în care au găsit suma de bani şi un paşaport. Bianca Drăguşanu a sunat la poliție imediat și a reușit să găsească persoana care a pierdut banii, întrucât lângă bani se aflau și actele acesteia.

Mă aflu în Mall Băneasa cu prietena mea. Ne-am oprit la o cafenea să ne luăm un croissant și am găsit o pungă cu 21 de mii de euro și cu un pașaport în ea. Bineînțeles că am sunat împreună cu prietena mea la 112, am anunțat Poliția.

Au găsit persoana din pașaport, cu extrasul de cont și cu suma și au sunat-o. În momentul acesta, așteptăm ca omul să vină să își ridice banii. Încă sunt în mall cu prietena mea și cam asta s-a întâmplat. Am început ziua drăguț, zic, nu?!”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru spynews.ro.