Bianca Drăguşanu a trecut la cratiţă. Imaginile cu blondina în bucătărie au făcut furori pe Instagram

Bianca Drăguşanu a trecut la cratiţă. Este una dintre cele mai controversate vedete din showbizul autohton şi recunoaşte că îi place luxul şi opulenţa. Fiind considerată o adevărată divă, fanii au avut o supriză când au văzut-o în bucătărie.

24 aug. 2022, 21:59
Bianca Drăguşanu a trecut la cratiţă. Imaginile cu blondina în bucătărie au făcut furori pe Instagram

Bianca Drăguşanu a trecut la cratiţă. Mai în glumă, mai în serios, vedeta s-a apucat de gătit şi a împărtășit cu fanii ei de pe rețelele de socializare evenimentul. Îmbrăcată sexy, dar cu bonetă și șorț, vedeta s-a pus pe gătit un desert. Mai exact, aceasta a vrut să facă o prăjitură pavlova.

Bianca Drăguşanu a trecut la cratiţă

Bună ziua, doamnelor și domnilor! Astăzi mă apuc să învăț să gătesc. Te rog frumos, vreau boneta. Primul instrument, acest tel de învârtit mămăliga, vă rog, dați-mi șorțul, vreau să mă echipez, pentru că astăzi voi găti primul meu tort Pavlova. De când așteptam, pentru asta m-am născut, de fapt”, a spus Bianca Drăgușanu pe InstaStories.

După câteva storyuri pe Instagram și după ce a luat câteva oale și instrumente de gătit în mână, a și obosit, și s-a lăsat păgubașă. „Pur și simplu am obosit. Numai când am auzit câte ingrediente trebuie să pun în această rețetă și m-am decis că eu nu sunt făcută pentru așa ceva și, cu toate regretele mele, Vica îți spun că te iubesc, dar prefer să mă retrag, deși știu că aș putea să fac carieră excelentă în bucătărie și că aș putea să fiu un chef extra mega fantastic, dar nu, nu, nu, lăsați că nu. Deci numai când am auzit câte ingrediente trebuie să pui la o Plavova și câtă răbdare îți trebuie.”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, despre studii: „Eu am şcoala vieţii! Colegele cu trei facultăţi merg cu metroul şi sunt vânzătoare”

Bianca Drăguşanu s-a rugat la icoana făcătoare de minuni

Bianca Drăguşanu s-a rugat la icoana făcătoare de minuni de pe muntele Athos. Blondina este recunoscătoare pentru toată viaţa pe care o are, dar mai ales pentru fiica ei, Sofia, iar pentru asta îi mulţumeşte des lui Dumnezeu pentru toate lucrurile bune din viaţa ei.

Eu am un obicei de a merge duminica la biserică și întâmplător eram la o biserică unde am botezat-o pe Sofia, în apropierea casei mele. Am văzut și eu icoana, dar n-am știut că este acolo. Iți dai seama ce minuni o să mi se întâmple de azi înainte…

Viața mea este o minune de altfel, iar una din miniunile din viața mea e Sofia. Iar pentru că eu sunt un om bun consider că o să-mi apară curând miniuni în viața mea, orice minune e binevenită.

Zece copii îmi doresc. Orice minune e binevenită în viața mea, așa că o aștept, nu mi-am făcut genul ăsta de planuri, dar dacă va apărea, cu siguranță voi spune da și voi îmbrățișa cu drag. Își dorește o surioară, asta pot să spun sigur și avem tot mai des discuții de genul acesta. Nu pot să-mi imaginez momentan, pentru că na, nu știu, nu m-am gândit cum o să fie, dacă o să fie…”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.