Bianca Drăguşanu a renunţat la Victor Slav. Declaraţia ei spulberă orice speranţă de împăcare

Cu puţin timp în urmă, Bianca Drăguşanu plângea prin emisiuni TV şi se jura că până nu îşi recâştigă soţul nu are linişte. A încercat atât cât a putut să-i dovedească lui Victor că regretă ruptura dintre ei, dar după câteva încercări eşuate de a o lua de la capăt, cei doi şi-au spus adio. Acum, la patru luni de la despărţirea oficială de Victor, Bianca are alte planuri.

12 iun. 2014, 07:42
Bianca Drăguşanu a renunţat la Victor Slav. Declaraţia ei spulberă orice speranţă de împăcare

Bianca Drăguşanu nu l-a dat uitării pe fostul soţ, de care s-a despărţit în urma unui scandal extraconjugal generat chiar de a, când a fugit la Paris cu Adrian Cristea, dar şi-a reorganizat lista de priorităţi.

Vezi şi: Bianca Drăguşanu, schimbare INCREDIBILĂ de look FOTO

Cea mai arzătoare dorinţă a Biancăi Drăguşanu s-a îndeplinit. Fosta soţie a lui Victor Slav va fi în sfârşit prezentatoarea unei emisuni tv. Roşcata va fi gazda emisunii „Splash”! de la Antena 1, alături de Pepe.

„Încerc să iau ce e mai bun de la viaţă şi am oameni lângă mine de la care am ce învăţa, aşa că las problemele. Sunt mai liniştită şi lucrurile s-au aşezat. Am tot timpul ocupat şi prioritatea mea este emisiunea”, a spus Bianca.

Nici la Victor Slav nu se mai gândeşte cu aceeaşi intensitate, ea admiţând că omul de la Meteo face parte acum din trecutul ei.

„Splash! Vedete la apă” va aduce, în curând, în fața telespectatorilor Antenei 1 peste 30 de vedete care se vor întrece într-un spectaculos concurs al săriturilor în apă. „Splash! Vedete la apă” le va oferi numeroaselor vedete care vor participa la show nu doar un motiv de distracție, ci și ocazia să-și depășească limitele.

CITEŞTE ŞI: Bianca Drăguşanu se pregăteşte să devină mamă. Anunţul de pe Facebook care i-a luat pe toţi prin surprindere