Bianca Drăgușanu a rupt gura târgului la o petrecere privată, cu cea mai excentrică apariție de până acum. Diva e de nerecunoscut

Bianca Drăgușanu a uimit invitații la o petrecere privată, unde diva a apărut cu o înfățișare total schimbată. Aceasta renunțat la părul blond, pentru plete brunete și breton.

17 dec. 2021, 14:35

Bianca Drăgușanu vrea să întoarcă mereu privirile, iar diva reușește mereu să surprindă cu înfățișarea ei, pentru care primește atât critici, cât și o mulțime de complimente.

Cum arată Bianca Drăgușanu după intervenția estetică la ochi. Vedeta și-a etalat cu mândrie chipul modificat

Diva i-a lăsat pe toți cu gura căscată, în momentul în care și-a făcut apariția la o petrecere de fițe, unde a fost invitată. Renumita blondină a showbiz-ului românesc a renunțat pentru o noapte la pletele blonde care au consacrat-o și a surprins cu un păr brunet închis și un breton extrem de chic. Bianca Drăgușanu era aproape de nerecunoscut, căci look-ul ei aducea mai adegrabă aminte de Cleopatra din Egiptul Antic.

Vedeta nu a renunțat definitiv la părul blond, ci a utilizat o perucă și extensii, care i s-au potrivit de minune.

Bianca Drăguşanu, umilită de Gabi Bădălău. A fost lăsată cu bagajele în zăpadă, după o ceartă în faţa unui hotel de lux

Bianca Drăguşanu, umilită de Gabi Bădălău. O vacanţă de weekend la Sinaia s-a încheiat cum nu se poate mai rău pentru cuplu. Cei doi s-au certat îngrozitor, în fața unui hotel de 5 stele din stațiunea montană.

Bianca Drăgușanu, dezvăluiri incendiare despre relaţia cu Adrian Cristea. Ce spune la nouă ani de la despărţire

Gabi Bădălău a vrut să-i dea o lecție iubitei şi nu a ajutat-o cu bagajul, astfel că diva a fost nevoită să-și care singură lucrurile până la mașină, prin zăpadă, scrie Antena Stars.

Chiar dacă certurile sunt la ordinea zilei între cei doi, Bianca Drăgușanu a mărturisit că își dorește mai mult de la relația cu Gabi Bădălău, susținând că „a treia oară e cu noroc”, după căsătoriile eșuate cu Victor Slav și Alex Bodi.

„Acum viața mea e frumoasă, e cum mi-am dorit-o și cum o merit. În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasă perioadă a vieții mele din toate punctele de vedere. Mi se întâmplă exact ce-mi doresc, sunt fericită.

Există cineva în viața mea care mă face fericită. Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția în care trebuia să meargă de mult. Da, mă mărit! Am spus că a treia oară o să fie cu noroc”, spunea vedeta.