Cum arată Bianca Drăgușanu după intervenția estetică la ochi. Vedeta și-a etalat cu mândrie chipul modificat

Bianca Drăgușanu și-a făcut azi mult dorita intervenție estetică pentru a avea ochi de "vulpiță", iar vedeta și-a etalat cu mândrie chipul prospăt modificat de medic.

07 dec. 2021, 18:31

Bianca Drăgușanu a anunțat recent că se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală și iată că vedeta s-a ținut de cuvânt. Azi, blondina a postat un story pe Instagram în care își etalează cu mândrie rezultatele.

Bianca Drăgușanu s-a vaccinat! Vedeta le-a închis gura curioșilor: „Nu vă mai luați după zvonuri!” VIDEO

Bianca Drăgușanu a fost întodeauna extrem de sinceră cu privire la intervențiile estetice pe care le-a făcut. Diva și-a dorit foarte mult să aibă „ochi de vulpiță”, motiv pentru care s-a lăsat din nou pe mâinile medicului estetician.

Vedeta a apelat la cea mai nouă metodă de lifting al ochilor, o intervenție în care sunt folosite niște fire speciale care ridică pielea feței, iar perioadă de recuperare este minimă. Liftingul cu fire este unul nechirurgical, iar efectele durează aproximativ un an sau chiar mai mult, în funcție de persoană.

Bianca a postat foarte mândră rezultatele intervenției, chiar în momentul în care a ieșit din cabinetul medicului. În imagini se poate vedea cum diva încă are pansamente în colțul exterior al ochilor, acolo unde a fost efectuată procedura.

Vedeta a postat câteva ore mai târziu, câteva clipuri cu rezultatul final al intervenției, iar Bianca este extrem mulțumită. Într-adevăr se poate observa cum colțul exterior al ochilor este mai ridicat pentru a conferi un aspect cât mai migdalat.

Bianca Drăguşanu, mesaj pentru Gabi Bădălău: „Nu te împart cu altcineva”

Bianca Drăguşanu, mesaj pentru Gabi Bădălău. Până acum nu a mai postat această piesă, astfel că a atras atenția tuturor cu versurile ei.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au împăcat! Vacanţă în doi la Londra FOTO

Cu zâmbetul pe buze și foarte euforică, Bianca cântă și totodată transmitea un mesaj de dragoste, afirmând că nu are de gând să-și împartă bărbatul cu nimeni altcineva.

„Orice s-ar întâmpla, nu te împart cu altcineva, nu te împart cu altcineva!„, sunt versurile pe care Bianca Drăgușanu le-a fredonat preț de câteva minute bune.


loading...
Partenerii noștri