Bianca Drăgușanu a uitat de Gabi Bădălău și scandaluri. Blondina a făcut un show incendiar pe ritmuri de manele, în cel mai de fițe local din Capitală VIDEO

Bianca Drăgușanu este o femeie care știe să se detașeze de necazurile din viața ei. Vedeta a fost surprinsă chefuind de mama focului într-un loc local de fițe, unde a dansat toată noaptea pe manele.

28 nov. 2021, 08:55
Bianca Drăgușanu a uitat de Gabi Bădălău și scandaluri. Blondina a făcut un show incendiar pe ritmuri de manele, în cel mai de fițe local din Capitală VIDEO

Bianca Drăgușanu a trecut prin câteva scandaluri în ultima vreme, cearta cu prezentatorul Cătălin Măruța și controversa hainelor contrafăcute pe care le-ar purta blondina.

Bianca Drăgușanu s-a dat de gol: se îmbracă în haine contrafăcute, din Turcia! Cum s-a făcut de râs blondina
Fosta soție a lui Victor Slav a demonstrat dintotdeauna că știe cum să depășească momentele tensionate din viața ei, astfel că Bianca a fost surprinsă de reporterii CanCan în cel mai de fițe local din București, unde a dansat pe ritmuri de manele și a radiat de fericire, toată noaptea.

Bianca și-a făcut apariția alături de câteva prietene la restaurantul Brasserie, un loc foarte frecventat de cei din lumea mondenă. Cum a intrat pe ușă, toți bărbații au fost cu ochii pe ea și pe tovarășele ei, iar fetele au făcut un show care i-a încântat pe cei prezenți. Vedeta a fost atrasă într-o horă, iar atmosfera a fost una electrizantă.

Bianca în special a dansat toată noaptea și adeseori se uita zâmbind în ecranul telefonului, semn că ar avea discuții plăcute cu o persoană dragă ei.

Când distracția a luat sfârșit, blondina s-a urcat în una dintre mașinile prietenelor ei și a plecat spre casă, relatează CanCan.ro, unde puteți afla mai multe despre acest subiect.

Bianca Drăgușanu tună și fulgeră la adresa lui Cătălin Măruță. Blondina e gata de război: „E un om pervers și viclean. Te încolțește doar ca să facă rating”

Bianca Drăgușanu este în centrul unui nou scandal, iar de data aceasta cel care a supărat-o pe blondină este nimeni altul decât Cătălin Măruță.

Fosta asistentă TV este extrem de furioasă pe Măruță deoarece atunci când a fost invitată în emisiunea pe care acesta o prezintă, i-a adresat vedetei întrebări tendențioase, menite să o pună într-o lumină nefavorabilă.

Bianca Drăgușanu își schimbă silicoanele. Ce i-a transmis medicul înainte de intervenţia chirurgicală
Mai mult, Bianca declară că stabilise cu producătoarea emisiunii ce fel de subiecte să abordeze în cadrul interviului, însă Măruță nu a ținut cont deloc de acest aspect. Bianca Drăgușanu a dezvăluit că mai multe persoane au avertizat-o să nu se ducă în emisiunea lui Cătălin Măruță deoarece este o persoană extrem de înșelătoare.

”Sunt dezamăgită pentru că deși stabilisem cu una dintre producătoarele emisiunii dinainte despre ce vorbim și am subliniat faptul că are reclamații și lumea care a trecut pe la el m-a sfătuit să nu mă duc pentru că e un om pervers și viclean care tinde să te pună în posturi care te defavorizează, eu am fost de bună credință și am crezut că emisiunea va avea loc conform spuselor producătoarei”, a spus Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru Spynews.ro.

Blondina susține că refuză să mai aibă de-a face cu Măruță, deoarece a fost extrem de dezamăgită de comportamentul său.

”Mi s-a zis că vom vorbi de evoluție, că va fi despre pozitiv, pe vibe bun și așa m-am dus, cu gândul că revăd un vechi prieten, însă m-am trezit încolțită de subiecte în care nu m-am regăsit, de întrebări tedențioase și am fost foarte dezamăgită și așadar și prin urmare nu voi mai accepta niciodată vreo invitație la acest personaj în emisiune”, a mai spus ea.

Bianca Drăgușanu: „Urât, foarte urât din partea lui”
Vedeta a declarat că nu a avut niciodată vreun conflict cu Cătălin Măruță și i se pare inacceptabil să fie pusă în ipostaze negative pentru audiență.

”În concluzie, sunt foarte dezamăgită că deși am avut încredere în producătoarea emisiunii care m-a invitat și am avut încredere în el ca și om, cu care n-am avut niciodată vreo răfuială, deși repet am fost avertizată de mai multe persoane bă nu te duce, că omul nu e ceea ce pare și te încolțește doar ca să facă rating. Se pare că n-am crezut și m-am trezit pusă în fața faptului împlinit, fiind pusă în iposteze aiurea, în fața unor mesaje are unor hateri”, a mai spus ea.

Una dintre întrebările care au enervat-o la culme pe Bianca Drăgușanu a fost dacă deține carte de muncă pentru activitățile pe care le prestează și din care își câștigă banii.

”N-am vorbit de evoluția mea, decât am fost întrebată dacă eu lucrez cu carte de muncă, când la mine e totul transparent și evident că răspunsurile mele au venit pe măsura întrebărilor lui, dar mi s-a părut foarte aiurea să mă justific, în contextul în care eu fusesem invitată pentru a vorbi lucruri faine, mișto, pozitive și așa mai departe. Nu i-am înțeles atitudinea, sunt foarte dezamăgită și mă văd nevoită să fac parte din acei oameni în care nu mai am încredere și care nu își mai doresc niciodată să meargă în emisiunea lui. Urât, foarte urât din partea lui”, a mai spus vedeta pentru Spynews.ro.


loading...