Bianca Drăgușanu își schimbă silicoanele. Ce i-a transmis medicul înainte de intervenţia chirurgicală

Bianca Drăgușanu vrea să-și facă o schimbare, iar din acest motiv își va înlocui silicoanele, asta după o lungă perioadă în care nu și-a mai făcut nimic la nivelul sânilor.

17 nov. 2021, 15:00
Bianca Drăgușanu își schimbă silicoanele. Ce i-a transmis medicul înainte de intervenţia chirurgicală

Bianca Drăgușanu își schimbă silicoanele. Vedeta a ajuns la această concluzie chiar cu medicul său, iar împreună eu decis să aleagă silicoane mai mici.

Bianca Drăgușanu își schimbă silicoanele. Ce i-a tranmsmis medicul înainte de inrevenţia chirurgicală

Bianca Drăgușanu îşi va schimba silicoanele actuale cu unele mai mici pentru a nu avea probleme de sănătate cu coloana. Pentru că  a avut implanturi mai mari, medicul i-a mărturisit că va exista un surplus de piele, dar care va fi eliminat. Totodată, îi va face vedetei și o ridicare a sânilor. Intervenţia va avea loc la Cluj-Napoca şi costă în jur de 4.000 de euro.

Bianca Drăgușanu s-a dat de gol: se îmbracă în haine contrafăcute, din Turcia! Cum s-a făcut de râs blondina

Bianca a lămurit și zvonurile în ceea ce privește domeniul finaciar din care își câștigă banii. Vedeta a spus că o parte din veniturile ei vin din afacerile pe care le are cu rochiile de mireasă, din afacerile pe care le are cu produse sportive și cu blănuri și din contractele pe care le are: „Eu sunt un exemplu de femeie puternică pentru mine și pentru copilul meu. Nu câștig bani pentru că sunt frumoasă, câștig bani pentru că sunt deșteaptă. Îmi permit absolut orice, să merg absolut oriunde. Da, am semnat un contract cu un videochat. Le-am dat o poză să o folosească. Nu am făcut nimic, mi-am vândut imaginea. Nu încurajez pe nimeni să facă nimic, decât ceea ce simte și ceea ce îi place”.

Bianca Drăgușanu, mai sinceră ca niciodată în privința atuurilor care au făcut-o vedetă: „Dacă urmam o facultate de medicină, cred că eram printre cei mai buni. Am puterea să renasc din cenușă”