Bianca Drăguşanu a vrut să anuleze NUNTA. Ce mesaj a primit imediat de la SOŢUL EI

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi au o relaţie cu năbădăi. Ultimele evenimente au determinat-o pe fosta asistentă TV să sisteze pregătirile pentru nuntă.

17 sept. 2019, 13:02
Bianca Drăguşanu a vrut să anuleze NUNTA. Ce mesaj a primit imediat de la SOŢUL EI

Alex Bodi este plecat într-o călătorie de afaceri, astfel că cei doi țin legătura cu ajutorul rețelelor de socializare. La sfârșitul unei conversații pe care aceștia au avut-o, Bianca Drăguşanu  i-a scris soţului ei un „Te iubesc” urmat de cinci inimioare roșii. Omul de afaceri i-a răspus la fel de frumos la mesajul de dragoste, însă la final a adăugat doar două inimioare.

Bianca Drăguşanu i-a atras imediat atenția soțului, dar acesta a avut o reacție incredibilă: „Iar a intrat dracu’ în tine?”.

Alex Bodi, prima reacţie după ce s-a spus că a bătut-o pe Bianca Drăguşanu. Ce spune despre filmările de la ieşirea din club

Chiar dacă cei doi încă țin legătura și își spun cuvinte frumoase, vedetei nu i-a trecut încă supărarea pe soțul ei, mai ales că, recent, presa mondena a speculat că Bianca Drăguşanu ar fi fost agresată fizic de Alex Bodi.

IMAGINI ŞOCANTE. Momentul în care Alex Bodi pare că o agresează pe Bianca Drăguşanu FOTO ŞI VIDEO

„Totul s-a schimbat de câteva zile. Bia a sistat pregătirile, fără să stea pe gânduri. Ar putea pierde și avansul dat la local dacă nu se decide ce o să facă legat de petrecere. Deocamdată, nu i-a trecut supărarea definitiv, chiar dacă pare că s-a împăcat cu Alex. Vom vedea ce se va întâmpla”, au povestit persoane apropiate cuplului pentru WOWbiz.ro.

Bianca Drăguşanu şi Alex Bodi ar urma să se cunune religios şi să facă nunta pe 22 septembrie.