Bianca Drăguşanu, acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu: „Minte cu o nerușinare și un teatru”

Bianca Drăguşanu face acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu, după ce fosta soţie a lui Gabi Bădălău a declarat că blondina a avut conversaţii indecente de faţă cu cei doi copiii ai ei. Cântăreaţa este acuzată că minte şi joacă teatru.

23 feb. 2021, 18:09
Bianca Drăguşanu, acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu: „Minte cu o nerușinare și un teatru”
Bianca Drăguşanu face acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu

Bianca Drăguşanu, acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu. „Minte cu o nerușinare și un teatru. Ea minte cu un tupeu fantastic. Asta are foarte mult timp liber. Se bate cu pumnul în piept că e mamă de copil și scriitoare mai nou și face scenarii de genul, ea nu știe să facă nimic altceva.

Citeşte şi: Alex Bodi explică de ce a lovit-o pe Bianca Drăguşanu. „Toţi bărbaţii ei au bătut-o!”

Bianca Drăguşanu, acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu

Nu vorbim lucruri prin care să compromitem anumite situații. E cel mai penibil context pe care poate cineva să-l facă la adresa mea. Mie îmi scrie una în mesaje și nu știe cum să mă mai pupe pe o parte și de alta, iar pe de altă parte face afirmații răutăcioase la adresa mea.Ea vrea să mă avertizeze pe mine cât de rău este el ( n.r Gabi Bădălou), dar pe mine nu mă intersează. Trebuie să mai apară și ea cu cineva pe canapea că altfel nu o bagă nimeni în seamă (n.r referitor la comunicarea artistei cu Alex Bodi)

„, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.

Bianca Drăguşanu, înregistrare BOMBĂ în casa lui Bădălău

Bianca Drăguşanu

apare într-o înregistratre bombă în casa lui Gabi Bădălău, alături de Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi. Blondina este acuzată că ar cere bani în schimbul unor servicii sexuale, dar şi de faptul că ar consuma substanţe interzise.

Mi-a zis Valentin că te-ai dus la Tulcea și i-ai cerut 10.000 de euro lu’ unu’”, spune Gabi Bădălău, care este corectat: „15.000”.

La discuţie, au luat parte și Iulia Sălăgean, fosta soție a lui Alex Bodi, dar și Valentin Brăescu, prieten al celor două femei. La un moment dat, Bianca s-a enervat şi a luat de pe masă un cuțit. „Calmează-te! Lasă cuțitul jos”, se aude spunând Iulia Sălăgean.

Apoi, atât Iulia, cât și Valentin, au acuzat-o pe Bianca Drăgușanu de mai multe lucruri, cei doi afirmând că au și dovezi în acest sens. „Trăgeai linii cu Mutu”, se aude spunând Iulia Sălăgean, în timp ce Valentin Brăescu spune: „Te-a luat tot Bucureștiul. Trăgeai linii”.