Bianca Drăguşanu, adevărul despre relaţia cu Gabi Bădălău: „Oficial, nu există nimeni în viața mea”

Bianca Drăguşanu a spus adevărul despre relaţia cu Gabi Bădălău. Blondina susţine că oficial, nu este implicată în nicio relaţie, neoficial, nu vrea să spună nimic. Relaţia dintre cei doi nu a durat foarte mult şi se pare nu a fost destul de intensă pentru a o discuta.

03 mart. 2021, 11:47
Bianca Drăguşanu, adevărul despre relaţia cu Gabi Bădălău: „Oficial, nu există nimeni în viața mea”
Bianca Drăguşanu, adevărul despre relaţia cu Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu, adevărul despre relaţia cu Gabi Bădălău. Legat de gestul Claudiei Pătrăşcanu, blondina a declarat: „Nu știam. Pe fiecare om îl definesc acțiunile lui. Nu este războiul meu, este războiul lui. Încep să se vadă caracterele oamenilor”.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, acuzaţii dure la adresa Claudiei Pătrăşcanu: „Minte cu o nerușinare și un teatru”

Bianca Drăguşanu, adevărul despre relaţia cu Gabi Bădălău

Vedeta  și-a pus în plan ca singura dată când va oferi mai multe detalii despre viața amoroasă, va fi atunci când se va căsători din nou, semn că povestea de amor pe care a trăit-o cu Bădălău nu a fost destul de intensă pentru a o discuta.

„Datorez explicații cuiva? Când mă vezi la Starea Civilă, apoi o să-ți explic de ce am ajuns acolo. Până atunci nu am ce să-i explic nimănui. (…) Oficial nu există nimeni în viața mea, neoficial nu știu, nu mă întreba că nu vreau să vă spun”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi

În războiul dintre Bianca Drăguşanu şi fostul ei soţ Alex Bodi, a intervenit o a treia persoană, menajera lui Bodi. Aceasta a declarat că nu a asistat la nicio bătaie pe care se presupune că Bodi i-ar fi dat-o Biancăi. Acum, vedeta ripostează şi susţine că are dovezi ale bătăilor la care a fost martoră şi menajera.

Vedeta susţine că femeia a asistat la toate agresiunile la care a supus-o Bodi şi, mai mult, că are dovezile faptului că menajera a fost martoră.

După ce s-a uitat la interviul dat de menajera lui Alex Bodi pentru Antena Stars, Bianca Drăgușanu a ieșit la atac și a dezvăluit că are materiale care dovedesc faptul că angajata a mințit în declarații, fiind de fapt martoră la toate bătăile încasate din partea afaceristului.

Eu intuiam că ea are de gând să mintă fiind menajera lui. De vreo jumătate de an este menajera lui. (…) Culmea este că eu le-am făcut cunoștință. Prima oară mi-a făcut curățenie mie, apoi am dus-o la el. Ceea ce a omis doamna este că declarațiile dânsei nu se prea potrivesc cu declarațiile ce mi le-a făcut mie în particular, când îmi plângea efectiv de milă.

La două săptămâni după nefericitul incident la care ați văzut cu toții ce am pățit, ea a venit la mine acasă, intuind faptul că el va avea o strategie bine-cunoscută şi bine pusă la punct, și s-a mărturisit. M-a compătimit. Dacă nu-și aduce aminte ce a spus, eu am niște dovezi la ce spune. (…) În casa mea am și eu câteva obiective de înregistrare, doamna menajeră spune total diferit de ceea ce a declarat ieri”, a spus Bianca Drăgușanu la Xtra Night Show.