Bianca Drăguşanu, TERORIZATĂ de Adrian Cristea. MESAJE INCREDIBILE trimise de „Prinţ”

Bianca Drăguşanu încearcă să rupă orice legătură cu Adrian Cristea, cel care a fost factorul decisiv al divorţului de Victor Slav. Bianca Drăguşanu primeşte zilnic mesaje de dragoste de la Adrian Cristea, ba chiar a fost cerută în căsătorie.

RomaniaTV.net
09 apr. 2014, 10:58
Bianca Drăguşanu, TERORIZATĂ de Adrian Cristea. MESAJE INCREDIBILE trimise de „Prinţ”

Adrian Cristea si-a propus sa o recucereasca pe Bianca Dragusanu si face eforturi disperate in acest sens. „Printul” a inceputcu mesaje de dragoste si chiar cu o cerere in casatorie, dar Bianca Dragusanu nu-i raspunde cu aceeasi moneda.

„Si-a trimis prietenul pe la televizor sa spuna ca a cerut-o in casatorie pe Bianca. Este adevarat, i-a scris si a cerut-o in casatorie. Si de vreo zece zile ii scrie Biancai. Ca o iubeste, ca vrea sa se impace, ca nu poate tari fara ea, ca este femeia vietii lui. Scrie fraze lungi, mesaje de dragoste interminabile. Uneori, Bianca nici nu are rabdare sa citeasca pana la sfarsit. Dincolo de mesaje ii trimite si flori. E foarte insistent”, a povestit o sursa din anturajul Biancai, pentru Cancan.

Insistentele lui Adrian Cristea au devenit si mai aprige de wee-kend-ul trecut, dupa escapada din club si de dupa club, cu cele doua fete pe care le-a luat la el acasa.

„Cristea are tupeu. Dupa club, i-a scris si mai mult Biancai. Ca se caieste, ca nu stie ce e cu el, ca ii pare rau, ca nu stie de ce a procedat asa. Ca a baut si ca n-a mai stiu ce face. De altfel, el stie foarte clar cum este ca om si stie ca Bianca n-ar mai putea trece niciodata peste comportamentul asta al lui cu alcool si cu femei. Ca, pana la urma, si in timpul relatiei cu ea a avut o gramada de escapade si ea l-a primit inapoi iar si iar. Acum, insa, nu prea mai e cazul”, a mai spus aceeasi sursa.