Bianca Drăguşanu, ameninţată de o fană după ce i-a cerut bani împrumut: „A început asta să mă terorizeze”

Bianca Drăguşanu, ameninţată de o fană după ce i-a cerut bani împrumut. Blondina s-a enervat foarte tare, pentru că femeia a sunat-o insistent toată ziua pentru a-i cere bani. Când a văzut că nu poate obţine, a început să o atace.

13 oct. 2022, 15:17
Bianca Drăguşanu, ameninţată de o fană după ce i-a cerut bani împrumut: „A început asta să mă terorizeze”
Bianca Drăguşanu, ameninţată de o fană

Bianca Drăguşanu, ameninţată de o fană după ce i-a cerut bani împrumut. Blondina este o femeie împlinită, atât personal, cât profesional. Nu are probleme financiare şi îşi permite orice îi pofteşte inima. Una dintre prietenele virtuale a crezut că poate i se face milă şi o ajută cu o sumă de bani, deloc mică.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu nu lipseşte nicio duminică de la biserică. Merge împreună cu fiica ei, Sofia

Bianca Drăguşanu, ameninţată de o fană după ce i-a cerut bani împrumut

După zeci de minute în care a încercat să o convingă pe Bianca să îi acorde împrumutul, tânăra a început să o ameninţe. „Am primit astăzi cred că zeci de telefoane, zeci de mesaje pe numărul de telefon al atelierului, unde primesc de obicei comenzi și întrebări despre rochile pe care le fac. O anumită persoană, disperată să dea de mine, că are să-mi transmită ceva foarte important, că e o chestiune de viață și de moarte, voia neapărat să ia legătura cu mine.

Într-un final m-am lăsat înduplecată și am zis că poate salvez și eu viața cuiva, că de fapte bune sunt bună și sunt persoana înapoi, zic: ‘Bună, sunt Bianca, cu ce pot să te ajut?’, la care îmi spune: ‘Bună, sunt Bianca, mă cheamă la fel ca și pe tine, te apreciez, sunt din Brașov. Este foarte important pentru mine să mă ajuți că sunt disperată, vreau să îți cer 14.000 de euro împrumut că am nevoie să fac tratamente corporale și îți promit că îți dau banii înapoi eșalonat, 1.000 de euro pe lună’.

Domnule, și m-a ținut asta la telefon vreo 20 minute în care a încercat să mă convingă bunele ei intenții prin care își dorea cu disperare să slăbească și îmi explica că a cheltuit 7.000 de euro pe nu știu ce tratamente corporale, că este campioană la slăbit și la îngrășat.

Am încercat să o sfătuiesc, dar ea voia bani de la mine, că mi-i dă ea, că ne împrietenim și i-am spus că mie nu-mi trebuie prieteni noi, după care pe un ton foarte obraznic a început să mă așa… nu neapărat amenințe sau jignească că nu are cum, că vrabia mălai visează. Mi-a spus că roata se întoarce și practic a încercat să mă condiționeze cumva că dacă nu-i dau bani îți dai seama că se întoarce roata și ajung eu la… Nebuno care ești, stai liniștită!

Am încercat să o sfătuiesc și să-i spun că slăbitul este gratis, că slăbitul nu te costă bani. Ca să nu ziceți că aberez, am și înregistrat-o , pentru că eram convinsă că mă va înregistra ea pe mine. Mă rog, femeia sau fata asta de 20 și ceva de ani a încercat să mă convingă pe mine de resursele ei psihologice, pentru că avea un debit verbal și vorbea foarte bine, era un orator bun, că vrea neapărat bani ca să slăească. Frate, ca să slăbești nu-ți trebuie bani, foamea e gratis, sportul e gratis, ambiția e gratis, echilibrul e gratis, somnul e gratis. Ca să scapi de stres, ține minte patru gratis S: sală, soare, sport și somn. N-ai cum frate să-mi cer bani că mi dai tu înapoi”, a povestit blondina.

După ce Bianca Drăgușanu i-a spus că nu-i dă bani pentru operație, fana vedetei a ajuns la amenințări, însă vedeta i-a declarat că ar trebui să se roage la Dumnezeu înainte să treacă la amenințări.

A început asta să mă terorizeze efectiv, dar la mine nu ține neapărat teroarea, pentru că i-am pus frână și i-am explicat că nu are cum cu mine, deși a încercat niște metode pe un debit verbal foarte bine pus la punct.

Știa femeia ce vrea, dar ca să slăbiți vă trebuie ambiție și echilibru, așa că să nu-mi mai cereți bani, nici pe Instagram, nici pe telefon. Ar trebui să vă pun înregistrarea telefonică cu ea. Chiar n-am întâlnit femei ca ea! Să nu ajung eu prima la tine, nebuno, că de nu te alerg până slăbești! Roagă-te la Dumnezeu să-ți dea mai multă minte în cap și echilibru”, a mai mărturisit vedeta.

Pe de altă parte, blondina a pus pe Instagramul personal câteva vocale cu fana ei care o amenința. Aceasta s-a enervat foarte tare pe toată situația creată de femeie și a declarat că a ajuns să fie terorizată: „Update al situației de astăzi. Retardata a început să-mi dea mesaje vocale pe numărul de telefon de pe care am sunat-o și a început să mă amenințe, dar mă amenință că spune că merge la televizor și spune ea despre mine și o să facă ea ce am făcut eu când am devenit celebră, să fie un fel de eu. Ești prăjită rău de tot!”.