Victor Slav a sărbătorit-o separat pe micuţa Sofia. De ce nu a mers la petrecerea organizată de Bianca Drăguşanu FOTO

Sofia, fiica Biancăi Drăgușanu și a lui Victor Slav, a împlinit șase ani şi a avut parte de două petreceri. Victor Slav a fost marele absent de la petrecerea grandioasă organizată de Bianca Drăguşanu, dar s-a revanşat după câteva zile cu o alta, mai discretă.

29 sept. 2022, 18:01
Victor Slav a sărbătorit-o separat pe micuţa Sofia. De ce nu a mers la petrecerea organizată de Bianca Drăguşanu FOTO

Victor Slav a sărbătorit-o separat pe micuţa Sofia. Bianca Drăgușanu a sărbătorit grandios ziua fiicei sale și nu a ținut cont de bani. Sofia a purtat rochie roz, a avut un candy bar uriaș și nu au lipsit animatorii care au avut grijă ca cei mici să se distreze pe cinste. La câteva zile distanță, a sosit rândul lui Victor Slav să își serbeze fiica. Acesta a ales să o facă într-o manieră retrasă, departe de ochii publicului și cu mult mai puțin fast, scrie Click!.

Fiica Biancăi Drăguşanu a împlinit şase ani. Sofia, apariţie incendiară: îmbrăcată în rochie de prinţesă şi machiată ireproşabil

Fanii au reacționat imediat și au punctat faptul că Sofia pare mult mai relaxată alături de tatăl ei, care i-ar fi organizat o petrecere potrivită vârstei pe care o are. „Așa arată o zi de naștere pentru un copil așa mic și inocent! Nu în lux și rochii cu pene. E părerea mea”, „Chiar am văzut story-urile Biancăi și fata mi se părea destul de tristă pentru un copil de vârsta ei și fiind ziua ei. În poze foarte puțin zâmbește și pare timidă”, „Super apariție, exact cum trebuie să fie o fetiță naturală și fără machiaj la vârsta ei. Victor, nu lăsa ca Sofia să fie transformată de la această vârstă fragedă într-un copil care să-și piardă copilăria și identitatea”, au fost câteva din mesajele de pe internet.

Bianca Drăgușanu şi-a dus fiica la şcoală. Sofia este în clasa I: „Ce sunt alea, mama, emoții?”

Victor Slav nu a participat la petrecerea pe care a organizat-o Bianca Drăguşanu, deşi cei doi susţin că relaţia dinztre ei este una de amiciție. „Și el i-a organizat o petrecere. A fost invitat, doar că știu că mama lui are niște probleme de sănătate… nu vreau să justific faptul că n-a fost. Noi discutăm, suntem în regulă, e ok, nu e ca și cum s-a întâmplat ceva anormal”, a declarat Bianca Drăguşanu.