Bianca Drăguşanu ar putea părăsi concursul „Dansez pentru tine”. Află ce a păţit roşcata

Toată lumea aşteaptă cu interes duelul dintre Bianca Drăguşanu şi Nicoleta Luciu de la "Dansez pentru tine". Cele două vedete ar trebui să se înfrunte în mod direct la ediţia de vineri a show-ului, însă este posibil ca acest lucru să nu se mai întâmple, Bianca riscând să părăsească concursul mult mai devreme.

RomaniaTV.net
14 nov. 2012, 16:33
Bianca Drăguşanu ar putea părăsi concursul „Dansez pentru tine”. Află ce a păţit roşcata

Bianca Drăguşanu ar putea părăsi concursul „Dansez pentru tine” înaintea duelului de vineri în urma căruia fie ea şi partenerul ei, Carol, fie Nicoleta Luciu şi Attila Hainer ar urma să iasă din competiţie. Roşcata riscă să nu mai poată dansa la duel din cauza unei accidentări la genunchiul stâng, la care a mai fost operată şi în trecut din cauza unor probleme care ar fi putut-o face să-şi piardă piciorul, scrie Cancan.

La antrenamentele de luni, Bianca s-a accidentat destul de grav şi, după ce a fost dusă la medic de coregraful care se ocupă de ea şi de partenerul ei, Carol, a părăsit clinica purtând o proteză în jurul genunchiului.

Participarea Biancăi Drăguşanu la duelul de vineri seară este sub semnul întrebării şi chiar dacă va decide să intre în ring riscă să piardă la duel, având în vedere că medicii i-au interzis să se mai antreneze pentru moment, repetiţiile fiind, astfel, compromise.

Bianca Drăguşanu ar putea fi a treia vedetă care părăseşte concursul din cauza unei accidentări, după Monica Davidescu, înlocuită de Roxana Ionescu, şi Pavel Stratan, în locul căruia a intrat în concurs Marian Drăgulescu, prima vedetă eliminată din competiţie.