Bianca Drăgușanu, dezvăluiri-spectacol despre relația cu Gabi Bădălău: „Căsătoria dăunează sănătății, nu am cum să mă ascund”

Bianca Drăgușanu nu se ferește să vorbească despre viața ei personală și despre relația cu Gabi Bădălău. Vedeta a povestit care este motivul real pentru care nu se căsătorește.

27 iul. 2023, 10:59
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri-spectacol despre relația cu Gabi Bădălău: „Căsătoria dăunează sănătății, nu am cum să mă ascund”
Bianca Drăgușanu, dezvăluiri-spectacol despre relația cu Gabi Bădălău: „Căsătoria dăunează sănătății, nu am cum să mă ascund”

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai urmărite persoane din showbiz-ul românesc, reușind încă de la prima sa apariție televizată să pătrundă în sufletele românilor, fiind iubită și apreciată de o comunitate foarte mare.

Prezentatoarea TV s-a remarcat de-a lungul timpului pentru atitudinea ei, pentru carismă și pentru sinceritatea dusă la extrem. Aceste calități au făcut-o pe Bianca Drăgușanu să fie extrem de apreciată atât de femei cât și de bărbați. În ceea ce privește frumusețea și silueta ei, nici nu mai trebuie să discutăm, deoarece pozele vorbesc de la sine. Bianca Drăgușanu este extrem de directă și sinceră, motiv pentru care a vorbit fără menajamente despre relația cu Gabi Bădălău și despre motivul pentru care nu se căsătoresc.

Citește și: Bianca Drăgușanu a atras toate privirile pe plajă. Blondina a făcut furori în costum de baie, la 41 de ani

„Mă mărit când vreau eu. Nu cred că s-ar schimba ceva, adică de multe ori căsătoria dăunează sănătății, libertății, alteori e constructivă. Noi suntem bine deocamdată așa cum suntem și dacă se va întâmpla și acest lucru, veți ști cu toții, că nu am cum să mă ascund”, a declarat Bianca Drăgușanu.

Cu puțin timp în urmă a avut loc unul dintre cele mai importante evenimente din România, iar pe covorul roșu Bianca Drăgușanu s-a prezentat în premieră la brațul lui Gabi Bădălău. Bărbatul nu a apărut niciodată la o astfel de petrecere în compania iubitei lui, însă nu s-a mai ferit cu nimic și a ținut-o de mână toată seara în văzul tuturor. Bianca Drăgușanu a vorbit despre motivul pentru care partenerul ei de cuplu a luat decizia de a o însoți la petrecerea mondenă.

„El e mai discret așa, dar și-a dorit să vadă cum e la o petrecere de genul și l-am luat cu mine. Astrele s-au aranjat și m-a însoțit în seara asta. Iubitul meu a venit, pentru că i-am spus că e o petrecere foarte frumoasă, am vrut să îi fac cunoștință cu colegii mei din KanalD și și-a dorit să mă însoțească. Pentru că și eu îl însoțesc la majoritatea evenimentelor, atunci mi s-a părut normal să facem schimb de experiențe. Când ești cu persoana potrivită, nici măcar nu contează unde ești. Dacă ne va permite timpul, pentru că eu sunt implicată în niște proiecte acum, o să mergem într-o vacanță. Dacă nu, atât timp cât ești cu persoana potrivită, nu contează locul în care ești.”, a precizat Bianca Drăgușanu, pentru WOWnews.

Citește și: Decizie neaşteptată în cuplul Gabi Bădălău – Bianca Drăguşanu. Şi-a luat bagajele şi a plecat!