Bianca Drăgușanu aruncă bomba: „Un bărbat sărac e un bărbat prost. Să mă învețe ce? Cum să cheltuim banii mei împreună?”

Bianca Drăgușanu a spus stop vacanțelor de lux în afara țării în această vară. Nu pentru că s-ar fi săturat de stilul său de viață opulent, ci pentru că nu are de ales. Iubitul său, Gabi Bădălău, nu poate părăsi țara din cauza restricțiilor judiciare pe care le are, așa că se vede nevoită să stea alături de el, în țară.

10 sept. 2023, 20:50
Bianca Drăgușanu aruncă bomba: „Un bărbat sărac e un bărbat prost. Să mă învețe ce? Cum să cheltuim banii mei împreună?”

Bianca Drăgușanu și-a făcut vacanța de vară pe litoralul românesc. Blondina n-a ajuns nici măcat în Dubai, unde și-a achiziționat un apartament acum un an.

Bianca și Gabi formează un cuplu de trei ani, iar acum sunt mai apropiați ca oricând. Deși au avut o relație cu năbădăi, cu numeroase despărțiri și împăcări, cei doi au învățat să conviețuiască și să se sprijine unul pe altul. Așadar, vedeta îi e alături partenerului său în această perioadă și a renunțat la obiceiurile ei.

Citește și Câți bani cere Andra ca să cânte la un eveniment privat în 2023. Iată cât ar trebui să scoți din buzunar

„Da, este adevărat. Nu am mai fost plecată în vacanță peste hotare. Dar nici nu simt lipsa. În nicio vară nu am fost atât de des la mare, la noi”, a declarat Bianca Drăgușanu în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Bianca Drăgușanu: „Un bărbat sărac e un bărbat prost. Să mă învețe ce? Cum să cheltuim banii mei împreună?”

Deși a renunțat la stilul ei de viață pentru alesul inimii ei, Bianca Drăgușanu a mărturisit într-un interviu acordat recent că nu ar putea să stea niciodată cu un bărbat sărac fiindcă ar trage-o în jos.

Citește și Liviu Vârciu și Andreea Mantea, scandal în stradă cu vorbe grele și bătaie: „Bă, nene, tu ești bolnav!”. De la ce s-au luat cei doi

„Ai alege un bărbat sărac care te iubește cu adevărat sau un bărbat bogat care nu te-ar face fericită?”, a fost întrebată vedeta în cadrul unui interviu.

„Nu aș alege pe niciunul. De ce să aleg un sărac? Să-l întrețin eu? Dacă e sărac înseamnă că nu are capacitatea pe care mi-o doresc. Un bărbat sărac e un bărbat prost. Dacă nu ai cel puțin mai mult decât am eu nu am ce să discut cu tine. Practic eu vin cu o viață bună la pachet și eu îmi ofer mie tot ce-mi doresc, asta e evident. Și atunci dacă aleg un bărbat nu am cum să aleg unul mai sărac decât mine. Persoane mai bogate decât mie știu o mulțime, și sufletește și material. Dar eu în viața mea nu aș putea să stau cu un bărbat sărac, să mă învețe ce? Cum să cheltuim banii mei împreună? Niciodată. De ce aș face asta? Eu mă iubesc sigur cu adevărat. Tot ce am construit eu în viața mea, am construit datorită faptului că eu sunt o femeie inteligentă. Și în momentul de față eu îmi ofer mie o viață foarte frumoasă și bună. Ca să stau cu un astfel de bărbat aș considera că mi-am pierdut eu din inteligență ca să stau cu unul care e mai sărac decât bine”, a spus vedeta.