Liviu Vârciu și Andreea Mantea, scandal în stradă cu vorbe grele și bătaie: „Bă, nene, tu ești bolnav!”. De la ce s-au luat cei doi

Liviu Vârciu și Andreea Mantea s-au luat la ceartă în mijlocul străzii. Cei doi prezentatori tv și-au aruncat vorbe grele și chiar s-a lăsat și cu agresiuni fizice. Motivul pentru care și-au declarat război este halucinant.

10 sept. 2023, 16:17
Liviu Vârciu și Andreea Mantea, scandal în stradă cu vorbe grele și bătaie: „Bă, nene, tu ești bolnav!”. De la ce s-au luat cei doi
Liviu Vârciu și Andreea Mantea, scandal în stradă cu vorbe grele și bătaie: „Bă, nene, tu ești bolnav!”. De la ce s-au luat cei doi

Liviu Vârciu și Andreea Mantea sunt unii dintre cei mai carismatici prezentatori tv din România, fiind cunoscuți de mulți ani de telespectatori. Acum câțiva ani, cei doi au fost nevoiți să formeze o echipă, în emisiunea Poftiți Pe La Noi. Vedetele noastre au avut dificultăți în a se înțelege, iar într-una dintre ediții au cedat. Și-au aruncat vorbe grele și s-au și lovit.

Citește și: Fiica lui Liviu Vârciu în scandal cu Nea Mărin. Care este motivul pentru care s-a revoltat: „E urât”

Liviu Vârciu și Andreea Mantea s-au luat la ceartă în mijlocul străzii

În anul 2015, Liviu Vârciu și Andreea Mantea au participat la emisiunea Poftiți Pe La Noi – Poftiți De Vă Iubiți, de la Antena 1. Cei doi prezentatori au fost nevoiți să formeze o echipă și să îndeplinească anumite sarcini, scopul fiind procurarea vinului pentru o nuntă. Odată ajunși la crama respectivă, care oferea vinuri spre vânzare, între cele două vedete au început să sară scântei, iar până la un scandal în toată regula a mai fost doar un pas.

Inițial, au fost sunați de Nea Marin pentru a le da o nouă sarcină. Cei doi trebuiau să facă curățenie la localul respectiv, astfel că Liviu Vârciu și Andreea Mantea au pornit imediat către locație. Când au ajuns la cramă și i-au spus vânzătorului că au nevoie de vin pentru 120 de invitați, acesta le-a spus că pentru o asemenea cantitate trebuie să muncească la curățenie.

Andreea Mantea a preluat sarcina de a șterge geamurile cramei, însă lui Liviu Vârciu nu i-a plăcut deloc modul în care vedeta și-a îndeplinit sarcina, motiv pentru care artistul a reacționat. Între cei doi a avut loc un dialog violent, direct în stradă, în fața reprezentanților cramei.

„Liviu Vârciu: Mă iei la mișto? (îl sună pe Nea Marin) Sunt aici cu Andreea, nu vrea să facă nimic. Nici la verighete. Și acum sunt la vin și nu vrea să șteargă geamurile. E omul ăsta lângă mine, îmi crapă obrazul de rușine. Deci fără glumă.
Andreea Mantea: Nea Marin, deci nu pot să fac absolut nimic. M-am săturat să muncesc și Liviu să stea. Eu nu mai pot. Mi-a dat cu mopul peste picioare, m-a bătut și eu nu pot să fac absolut nimic.
Liviu Vârciu: Erau patru camere după noi, ești nebună la cap? Mă minți pe față, așa, la revedere.
Andreea Mantea: Șterge tu, dacă poți să ștergi mai bine. Eu mai mult de atât nu șterg”.

Într-un final, cântărețul s-a apucat de șters geamuri, însă discuțiile nu s-au oprit.

„Andreea Mantea: Tu realizezi că eu nu mai pot să șterg jeg?.
Liviu Vârciu: Ești prințesă tu!
Andreea Mantea: Bă, nene, tu ești bolnav! Deci eu încontinuu șterg mese, geamuri.
Liviu Vârciu: Da, pentru o cauză nobilă”.

Citește și: Boala teribilă de care suferă Andreea Mantea: „Trebuie să iau 9 pastile pe zi toată viaţa”