Bianca Drăguşanu, audiată în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi VIDEO

Bianca Drăguşanu este martor în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi. În aceste momente, blondina se îndreaptă către DIICOT Craiova, unde urmează să fie audiată. Potrivit anchetatorilor, cea care l-a dat în vileag a fost chiar fosta soție, Iulia, pe care Alex ar fi vândut-o multor bărbați pentru anumite sume de bani.

18 feb. 2021, 13:03
Bianca Drăguşanu, audiată în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi VIDEO
Bianca Drăguşanu, audiată în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi

Bianca Drăguşanu, audiată în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi. Fosta soţie a afaceristului, cu care are doi copii,  a povestit anchetatorilor cu lux de amănunte cum a reușit presupusul om de afaceri să o șantajeze și, mai apoi, să o oblige să întrețină relații intime cu diverși bărbați, contra unor sume mari de bani.

Tot Iulia a povestit cine sunt ceilalți membri ai rețelei, cum operau, cum aveau împărțite teritoriile, cum racolau fetele etc. O intreagă organizație bine pusă la punct, o adevărată caracatiță ce se întindea în multe țări din Europa: Austria, Germania, Franța, Italia, Elveția etc.

Bianca Drăguşanu, audiată în dosarul de proxenetism al lui Alex Bodi

Fosta soţie a lui Bodi le-ar fi povestit anchetatorilor faptul că Alex i-ar fi mărturisit că încearcă să o racoleze și pe Bianca și că probabil, o va determina și pe aceasta să facă același lucru.

Iulia a mai mărturisit că nu știe cu exactitate dacă acest lucru s-a întâmplat sau nu, dar a specificat faptul că este imposibil ca Drăgușanu să nu fi știut în toți acești ani cu ce se ocupă soțul ei, ținând cont de faptul că îl însoțea în diverse locații cheie ale afacerii cu prostituate.

Citeşte şi: Alex Bodi o face praf pe Bianca Drăguşanu. Ce spune despre fostele relaţii ale divei

Bianca şi Bodi nu mai formează un cuplu

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit în urmă cu patru luni, însă între cei doi a început un război cu declarații și dovezi-bombă ale relației lor agitate. Una dintre acest dovezi constă în video-ul cu Bianca de pe șosea, în timp ce merge pe lângă mașini care circulă cu peste 100 de kilometri la oră.

Bianca Drăguşanu, detalii şocante despre bătăile primite de la Alex Bodi: „Am fost ţinută cu forţa, M-a bătut și m-a chinuit 4 ore”

Atât Alex Bodi, cât și Bianca Drăgușanu și-au refăcut viețile după despărțire. În timp ce afaceristul din Mediaș – implicat într-un dosar stufos de proxenetism și trafic de persoane – trăiește, o poveste de dragoste alături de Daria Radionova, iubita lui de la Londra, Bianca Drăgușanu a „bifat” o nouă relație, pe cât de scurtă, pe atât de tumultuoasă, cu Gabi Bădălău.