Bianca Drăguşanu, detalii şocante despre bătăile primite de la Alex Bodi: „Am fost ţinută cu forţa, M-a bătut și m-a chinuit 4 ore”

Bianca Drăguşanu a dezvăluit detalii şocante despre bătăile primite de la Alex Bodi. Blondina a mărturisit printr-un adevărat calvar, care părea să nu se sfârşească niciodată. Aceasta îl acuză pe fostul ei soţ că a lovit-o, jignit-o şi ţinută cu forţa.

15 feb. 2021, 15:49
Bianca Drăguşanu, detalii şocante despre bătăile primite de la Alex Bodi: „Am fost ţinută cu forţa, M-a bătut și m-a chinuit 4 ore”
Bianca Drăguşanu, detalii şocante despre bătăile primite de la Alex Bodi

Bianca Drăguşanu

, detalii şocante despre bătăile primite de la Alex Bodi. „Când am putut și am scăpat de el și am fost sigură că nu mă mai prinde pe undeva pe la un colț de stradă, ca să mă ia la bătaie de față cu lumea. Eu m-am dus la IML în ziua în care am scăpat de la el din casă. Între 1 și 6 am fost ținută cu forța și lovită și luată și mutată dintr-o parte în alta.

Am fost lovită și de față cu menajera. Și la 6 jumătate seara am reușit să fug din casă și m-am dus direct la IML. El nu a știut chestia asta, a aflat ieri că va urmărit penal. El pe asta se baza. Că a trecut, că a expirat si că îl doar la papuc.

Eu m-am săturat să trec prin coșmarul ăsta. Și când eram de față cu prietenii mei. Când încă eram vânătă. Și atunci a mai existat un episod în care mai avea puțin și dădea în mine. M-a strâns de gât, m-a îmbrâncit.

M-a bătut și m-a chinuit 4 ore. (…)Din două palme mă punea jos, iar eu din adrenalina de moment mă ridicam și iar mă punea jos. (…) A distrus mobila din casă”, a declarat Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Bianca Drăguşanu, detalii şocante despre bătăile primite de la Alex Bodi

De-a lungul relației controversate pe care a avut-o cu Alex Bodi, s-a lovit și de foarte multe trădări din partea prietenilor comuni care i-au ținut partea afaceristului.

Prietenii noștri comuni m-au trădat pe o șampanie. Au trecut de partea lui și îmi făceau tot felul de manevre. Ultima maneva pe care mi-a făcut-o un om căruia i-am botezat copilul e că în luna mai eram cu el în mașină și mă certam la telefon cu fostul soț. Eu am închis telefonul și nu voiam să vorbesc cu el. Și atunci m-a sunat de pe telefonul acestui om și a început să mă înjure și să mă agreseze verbal la telefon.

Eu m-am dat jos din mașină și am luat-o pe mijlocul străzii, terorizată fiind. Și acest om m-a filmat, i-a trimis lui, iar el în momentul de față mă amenință cu această filmare, și-mi zicea acum vreo două zile la telefon că aș fi vrut să mă omor pentru el. (…) Dar el îmi spune acum două zile la telefon. Că o să dau eu cu tine, o să arăt eu cine ești tu că ai vrut să te sinucizi pentru mine. Să mă sinucid pentru ce? Pentru un bărbat care m-a snopit în bătaie și care m-a inșelat?”, a mai spus Bianca Drăgușanu.

Citeşte şi: Motivele despărțirii dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu. Blonda, mult prea costisitoare

Motivul pentru care imaginile au fost făcute publice abia după doi ani şi jumătate

Bianca Drăgușanu a dat cărțile pe față și a mărturisit de ce a publicat imaginile pe care și le-a făcut, după ce fața i-a fost desfigurată de bătăile încasate din partea fostului soț, abia după doi ani și jumătate de la momentul violențelor.

„Eu știu cu cine am vorbit în acea perioadă în care am fost operată. Nu au fost multe persoane. Dintr-un cerc de 3-4 persoane, m-am uitat pe conversațiile de anul trecut pe care încă le mai am și mi-am dat seama cine m-a vizitat și cu cine am vorbit și în ce context.

Am evitat doi ani jumătate să apar în circumstanțe de genul acesta. Am zis ok, bănuiesc că există o strategie și ca să evit strategia am zis să le dau eu. Să nu mai fiu șantajată. Înainte să apară această poză, am discutat cu o prietenă bună de-a mea și de-a lui și înainte cu trei zile să apară această poză, ea mi-a dat această poză cu mine. La trei zile după ce am vorbit cu fata asta, fotografia apare în presă. Când eu arătam așa am vorbit cu puțin persoane, printre care și el”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.

Alex Bodi i-a luat înapoi toate cadourile Biancăi Drăguşanu

Bianca Drăgușanu a mărturisit că toate cadourile pe care le-a primit vreodată din partea acestuia au fost „recuperate” de afacerist, după ce relația lor s-a deteriorat definitiv.

Strategiile lui erau de fiecare dată altele. Dovezile, oamenii pe care-i folosea. Eram derutată. El tot ce mi-a dat, mi-a luat înzecit înapoi. Am martori. Anul trecut mi-a făcut același lucru. Când am plecat de la el în casă nu a mai vrut să-mi dea nimic, nici măcar mașina care era în curte și care era a mea. El zicea la televizor că e al lui.

Am ajuns la un stadiu de efectiv mi-a fost frică că o să iasă pe 15. Mă temeam că o să intre peste mine, pentru că eu am fost înștiințată că el va ieși pe 15. Ce te face să crezi că dacă stă cu Daria nu poate să mă sune pe mine? Fugea ca un șoricel în spatele casei și mă suna. De 3 ori s-a întâmplat. Trecea de la o stare la alta. În utima discuție pe care am avut-o cu el a băgat frica în mine rău de tot. Foarte agresiv verbal, foarte răzbunător cu „îți fac eu”, „îți arăt eu”, a încheiat blondina.