Bianca Drăguşanu continuă s-o ironizeze pe Claudia Pătrăşcanu. „De ce să dau importanţă unui chibrit? Ca să ia foc?”

Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă războiul declaraţiilor. Actuala iubită a lui Gabi Bădălău a avut o nouă replică acidă la adresa fostei soții a afaceristului din Giurgiu, deşi afirmă că își dorește liniște în viața personală.

08 sept. 2023, 13:58
Bianca Drăguşanu continuă s-o ironizeze pe Claudia Pătrăşcanu. „De ce să dau importanţă unui chibrit? Ca să ia foc?”
Bianca Drăguşanu continuă s-o ironizeze pe Claudia Pătrăşcanu. "De ce să dau importanţă unui chibrit? Ca să ia foc?"

Bianca Drăguşanu continuă s-o ironizeze pe Claudia Pătrăşcanu. În această primăvară, Bianca Drăgușanu a dat-o în judecată pe Claudia Pătrășcanu pentru defăimare, iar după ce în primă instanță acțiunea a fost respinsă, a făcut apel, iar acum a câștigat procesul. Războiul dintre cele două dive este însă departe de a se fi încheiat!

Bianca Drăgușanu a refuzat să dea detalii despre procesul pe care l-a câștigat împotriva Claudiei Pătrășcanu la o emisiune TV, dar n-a ratat ocazia de a o ironiza pe fosta soţie a iubitului său, scrie VIVA!.  „Când eu vorbesc, le fac importante, deși ele nu sunt. De ce să dau importantă unui chibrit? Ca să ia foc? Pur și simplul m-am plictisit, să mă justific sau să povestec despre viața mea personală. E fix problema mea, că e personală. Nu îmi mai spăl rufele la televizor. Că a trecut epoca aceea”, a spus Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, prima reacţie despre împăcarea cu Flavius Nedelea. Afaceristul tocmai s-a despărţit de Iulia Sălăgean, fosta soţie a lui Alex Bodi

Bianca Drăgușanu a cerut printr-o ordonanță președințială ca fosta soție a lui Gabi Bădălău să nu îi mai pronunțe numele și să nu mai vorbească de ea în niciun context, deoarece ar fi pierdut contracte de imagine în valoare de peste 30.000 de euro din cauza defăimărilor. „Obligă intimata să înceteze orice acţiuni defăimătoare şi denigratoare la adresa acesteia, prin intermediul reţelelor de socializare, prin interviuri sau articole de presă, sau prin orice alte mijloace de natură de a îi încălca dreptul la viaţa privată, demnitate, onoare şi reputaţie, până la soluţionarea acţiunii de fond înregistrate sub nr. dosar 5199/212/2023 pe rolul Judecătoriei Constanţa. Ia act că apelanta nu a solicitat cheltuieli de judecată”, au decis judecătorii din Constanța.

„Mulțumesc avocatei mele M.A. și Onoratei Instanțe. Dragilor, trăim într-o țară civilizată unde justiția este corectă și se aplică corect în orice situație. Așadar vă îndemn, nu vă mai lăsați batjocorite, jignite, denigrate sau intimidate de oameni răi sau fără scrupule”, a transmis Bianca Drăgușanu.

Citeşte şi: Vlăduţa Lupău e în culmea fericirii. Ce se întâmplă acum în viaţa artistei: „Am reuşit!”