Vlăduţa Lupău e în culmea fericirii. Ce se întâmplă acum în viaţa artistei: „Am reuşit!”

Vlăduța Lupău i-a luat prin surprindere pe cei care îi ascultă muzica, dar și pe cei care o urmăresc pe toate rețelele de socializare şi a anunţat că a pregătit un videoclip pe care îl va publica în cursul zilei de vineri, 8 septembrie 2023, într-o zi de mare sărbătoare pentru creștinii ortodocși.

08 sept. 2023, 09:17
Vlăduţa Lupău e în culmea fericirii. Ce se întâmplă acum în viaţa artistei: „Am reuşit!”
Vlăduţa Lupău e în culmea fericirii. Ce se întâmplă acum în viaţa artistei: "Am reuşit!"

Vlăduţa Lupău e în culmea fericirii. Artista a vrut să păstreze o urmă de discreție și de curiozitate, astfel că filmarea este programată să apară la ora prânzului.

„Am reușit! Azi am avut întâlniri peste întâlniri și mâine o să vedeți, am și filmat un filmuleț pe care o să-l postez mâine la ora 12, am o surpriză pentru cei care… Pentru voi! Vedeți mâine, mâine, mâine. Vă pup!”, a transmis Vlăduța Lupău pe Instagram.

Cel mai probabil este vorba de un colaj sau de un alt proiect de suflet de-al său, dar rămâne de văzut ce se întâmplă cu celebra cântăreață de muzică populară.

Citeşte şi: Vlăduța Lupău a dezvăluit cum gestionează ea și soțul ei diferența de vârstă. Secretul unei căsnicii fericite: „Ne mai certăm și noi, dar la fel de repede ne împăcăm”

Vlăduța Lupău avea doar 4 ani când urca prima oară pe scenă. Ulterior, a vrut să se facă medic veterinar, artista precizând că nu a fost deloc încurajată de părinți în domeniul artistic: „Părinții nici acum nu cred că mă iau în serios cu cântatul. Consideră, cum zice tata: „Se gată! Nu va mai dura mult prostia asta!”. Și după facultate mi-a zis că se gată! L-am luat la câteva evenimente, să vadă ce și cum. „Cum? Tu numai 45 de minute cânți?”. Iar îmi zicea că nu e bine, orice fac nu e bine”.