Bianca Drăgușanu, criticată aspru de fani, după ce a defilat împreună cu fiica ei în blănuri naturale! ”O înveți să se bucure de durerea și schingiuirea animalelor”

Bianca Drăgușanu și fiica ei au urcat pe podium la Bucharest Fashion Week, acolo unde cele două au defilat la o prezentare de blănuri naturale. Totuși, acest lucru nu a fost apreciat de toți internauții, mai ales că Sofia și-a luat în serios rolul de model și a purtat cu mândrie o blană naturală.

11 dec. 2023, 15:46

După postările Biancăi Drăgușanu, în care este alături de Sofia, fiica blondinei și a lui Victor Slav, internauții nu au fost foarte mulțumiți, mai ales pentru că și Sofia a îmbrăcat o blană naturală.

Citește și Gabi Bădălău dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu, după ce a aflat din presă că Bianca Drăgușanu s-a despărțit de el: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă”

Sofia și-a luat rolul în serios și a fost foarte încântată să fie pe același podium cu mama ei. Imaginile publicate în mediul online i-au adus blondinei și felicitări, dar și multe reproșuri.

Seara trecută, Drăgușanu și fiica ei au avut ocazia să defileze pe același podium, în cadrul evenimentului Bucharest Fashion Week.

Cele două au atras atenția tuturor, fiind îmbrăcate în ținute asortate și cu blănuri naturale.

Astfel, la doar 7 ani, Sofia a mers podium cu grație, acolo unde a zâmbit ca un adevărat model.

Chiar și așa, nu toți au fost mulțumiți, pentru că cele două promovează, practic, cruzimea față de animale.

Deși defilarea Biancăi Drăgușanu cu fiica ei a stârnit admirația multora, au existat și persoane care au acuzat-o că promovează cruzimea față de animale.

Sofia a purtat o jachetă din blană de chinchila, în valoare de 34.155 lei, iar articolul purtat de mama ei se ridică la aproximativ 61.875 lei.

Pe site-ul brandului respectiv, se precizează că hainele sunt realizate din piele și blană naturală.

„Suntem cel mai tare brand de blănuri si piele din țară, iar Sofia a fost foarte încântată să defileze cu mami pe scenă”, a scris Bianca, pe Instagram, în dreptul imaginilor cu ea și cu fiica ei.

”Cine mai face așa ceva în ziua de azi?”

Imaginile postate în mediul online i-au adus Biancăi Drăgușanu numeroase critici, iar oamenii au rămas surprinși de inconștiența Biancăi Drăgușanu.

Fanii s-au arătat revoltați de faptul că promovează blănuri naturale, demonstrând cruzime extremă față de animale.

Citește și Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă. Cum a atacat-o fosta asistentă tv pe fosta soție a afaceristului

De altfel, blondinei i s-a atras atenția că îi oferă un exemplu negativ fiicei sale, Sofia, prin participarea la respectiva prezentare de modă.

„Cu tot respectul și admirația pentru tine, acum chiar m-ai dezamăgit. Credeam că iubești animăluțele și din respect pentru ele nu porți și nu faci reclamă la așa ceva!”, i-a scris o admiratoare.

„Sunt naturale, din animale ??? Nu cred, cine mai face așa ceva în ziua de azi?”, a mai întrebat revoltată o altă fană.

„O înveți de mică să se bucure de durerea și schingiuirea animalelor”, a mai spus cineva.