Gabi Bădălău dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu, după ce a aflat din presă că Bianca Drăgușanu s-a despărțit de el: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă”

Gabi Bădălău, cuvinte dure pentru iubirile vieții lui, Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu. Scandalul dintre cele două dive a atins cote alarmante.

05 dec. 2023, 10:40
Gabi Bădălău dă de pământ cu Claudia Pătrășcanu, după ce a aflat din presă că Bianca Drăgușanu s-a despărțit de el: „Ba se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă”
Gabi Bădălău, cuvinte dure pentru Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu

Gabi Bădălău, cuvinte dure pentru Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu. Cele două par implicate într-un nou conflict de amploare, după ce blondina a atacat-o subtil pe rețelele sociale. Cântăreața a susținut că-l va aștepta pe Bădălău, la următoarea vizită în Constanța, în cele mai sexy portjartiere.

Afirmațiile artistei par să fi zdruncinat relația dintre fostul soț și Bianca Drăgușanu, care l-a părăsit pe afacerist fără să stea pe gânduri. Bădălău i-a aruncat cuvinte dure fostei soții, totodată arătându-se surprins de reacția blondinei.

Citește și: Războiul dintre Bianca Drăgușanu și Claudia Pătrășcanu continuă. Cum a atacat-o fosta asistentă tv pe fosta soție a afaceristului

Gabi Bădălău susține că nu s-ar împăca niciodată cu fosta soție, fiind de părere că afirmațiile ei controversate sunt o strategie de promovare. Acesta s-a arătat surprins de decizia Biancăi, care l-a părăsit prin intermediul presei, fără să aibă o discuție cu el.

„Referitor la Claudia… O penibilă, o perfidă… De cinci ani, în același film. Nu o mai bagă nimeni în seamă, cu cariera ei sau cu numele ei, și se mai agață de ceva. Ba se duce la mănăstire și se călugărește, ba mă așteaptă în lenjerie intimă…

Și dacă ar fi ultima femeie, la cât de rea este, nu mai există pentru mine. Vreau doar să fim părinți buni pentru băieții noștri. (…)

Bianca știe și cunoaște foarte bine subiectul, și anume că între mine și Claudia nu există și nu o să existe nimic. Mă surprinde declarația ei, dacă avea ceva de zis, trebuia să-mi zică mie, nu prin presă. Dar dacă ea spune că mă pot considera singur… Îi mulțumesc!”, a spus afaceristul, potrivit cancan.ro.

Bădălău mai spune și că se implică total în creșterea copiilor din căsnicia cu Claudia Pătrășcanu. Nu doar că a fost la aniversarea fiului lor cel mare, ba chiar a contribuit și financiar pentru organizarea petrecerii.

„Mi se pare de bun simț, civilizat și pertinent și fiind weekend-ul ei, m-am dus la copii acasă, cu cadouri, pentru ambii copii. Copiii m-au invitat. Am intrat în casă, m-am purtat civilizat, am salutat pe toată lumea, am cei șapte de ani de acasă. Mai mult de atât, cu o săptămână înainte, mi-a cerut niște bani și i-am dat, așa cum îi dau tot timpul, pentru a organiza ziua copilului.

Nu îmi place să vorbesc despre sume, dar mă ocup exclusiv de creșterea și educația copiilor și pot demonstra lucrul acesta. (…) Ea vrea să fie în atenția voastră tot timpul, altă metodă nu are și mai trebuie să mă jignească pe mine un pic”, a mai spus afaceristul, la Xtra Night Show.

Citește și: Claudia Pătrășcanu s-a dezlănțuit, după mesajul acid al Biancăi Drăgușanu. Vedeta e convinsă că i-l poate fura de sub nas pe Gabi Bădălău: „Îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care!”

După ani de scandal cu fosta soție, Gabi Bădălău a dat de înțeles că-și dorește doar binele copiilor, fără a comenta delcarațiile recente făcute de fosta soție.

„Îmi doresc ca toată lumea să fie sănătoasă, să fie fericită, să fie înțeleaptă. Eu sunt foarte liniștit și foarte fericit și Dumnezeu o să le așeze pe toate. Da! O las pe dânsa să declare mai multe lucruri! Am vorbit niște lucruri sensibile până acum, și de familie, de copii, de Sărbători și de alte lucruri și nu vreau să intru în alte subiecte.

Dar nu-i problemă ei ce fac eu cu viața mea și ce relație am eu. Care-i problema mea? Cine e ea să mă întrebe pe mine, să spere? Ea să își vadă de treburile ei și atât. De ce să fie geloasă? Eu sunt divorțat de ea de cinci ani”, a încheiat el.