Bianca Drăguşanu, cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău: „Este foarte diferit, este un om cu care îmi place să petrec timpul”

Bianca Drăguşanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău. Cei doi au o relaţie tumultoasă, însă blondina a mărturisit că îi "place treaba asta cu du-te vino". Să vedem cum vor decurge lucrurile de această dată, având în vedere că relaţia anterioră nu s-a sfârşit deloc bine.

05 mart. 2021, 08:58
Bianca Drăguşanu, cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău: „Este foarte diferit, este un om cu care îmi place să petrec timpul”
Bianca Drăguşanu, cuvinte de laudă la adresa lui Gabi Bădălău

Bianca Drăguşanu a vorbit despre relaţia pe care o are cu Gabi Bădălău, dar şi despre el, ca om. “Eu sunt foarte sigură pe mine, nu pot fi sigură pe altcineva. Am ieșit la masă, a ieșit și el într-o altă seară cu fetele și băieții. Și dacă era soțul meu avea voie să petreacă. Este o prostie să îngrădești pe cineva în acțiunile lui. I-am dat eu voie, i-am făcut dezlegare.

Citeşte şi: Bianca Drăgușanu o face praf pe menajera lui Alex Bodi, după ce aceasta a declarat că vedeta nu a fost bătută: „Am înregistrări! Nu va putea minți!”

Eu aș vrea să evit subiectul pentru că viața este imprevizibilă. Când o să știu cu subiect și predicat ce se întâmplă în viața mea, o să spun. Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino.

El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul.

Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a spus Bianca Drăgușanu la Antena Stars.

Claudia Pătrăşcanu o pune la punct pe Bianca Drăguşanu

Claudia Pătrășcanu a fost invitată în platoul unei emisiuni tv, cu ocazia lansării noii sale piese, unde a vorbit despre mai multe aspecte ale vieții sale. Cântăreaţa s-a văzut nevoită să răspundă și la o serie de întrebări legate despre „trioul amoros” în care s-a trezit peste noapte.

Claudia Pătrășcanu a comentat cele mai recente declarații ale Biancăi Drăgușanu despre ea în care o acuza că este o mincinoasă. „Nu știu ce legătură are această femeie cu viața mea, cu viața, căsnicia și viețile noastre și nu vreau să comentez absolut nimic, pentru că nu are chiar nicio legătură. Fiecare să-și vadă de treaba ei. Nu o cunosc, nu mă cunoaște, atunci să nu ne permitem cumva să vorbim prea multe. Nu o cunosc personal, nu am văzut-o niciodată. Da, au fost câteva mesaje de bun-simț, adică nimic deranjant, consider eu, și au fost într-un moment în care încă soțul meu mi-ar fi transmis mie ceva”, a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.