Bianca Drăguşanu, decizia care ar putea duce la divorţul de Victor Slav

După ce Bianca (31 de ani) s-a măritat cu Victor Slav (32 de ani), tot mai mulţi au dat ca sigură venirea roşcatei în trustul PRO. Însă apropiaţii vedetei spun că aceasta ar putea alege Antena 1, intrând astfel în concurenţă cu soţul ei, aflat în ograda veşnicului rival.

11 nov. 2013, 22:59
Bianca Drăguşanu, decizia care ar putea duce la divorţul de Victor Slav

Întâlnirile pe care Bianca Drăguşanu le-a avut cu mai mulţi foşti colegi din Antena 1 au deschis bursa zvonurilor conform cărora aceasta va reveni într- o emisiune de divertisment de la o televiziune din trustul Intact. Surse din Băneasa spun că, pentru revenirea roşcatei, se pregăteşte un buget atractiv şi rămâne de văzut dacă aceasta va accepta să intre în concurenţă cu soţul ei, aflat la trustul PRO, eternul rival al Antenei 1. “Nu pot discuta despre negocierile pe care le port cu diferite trusturi de televiziune. Pot spune că în acest moment nu am semnat cu nici un post”, a declarat Bianca pentru libertatea.ro.

Totuşi, roşcata a confirmat faptul că este tantă să revină în televiziune şi chiar că poartă negocieri cu un post TV, declarând acest lucru chiar la Antena 1, în emisiunea „Acces Direct”. Ea nu a confirmat însă şi postul de televiziune la care urmează să lucreze. „În momentul acesta, da, sunt în discuţii cu o televiziune. Negociem. Să vedem ce va ieşi. Eu sunt un om care ştie ce vrea. Dacă o să ajung să fac o emisiune şi va fi exact formatul care mă avantajează, veţi afla la momentul potrivit”, a declarat Bianca Drăguşanu la „Acces Direct”.

Bianca Drăguşanu a fost implicată în mai multe proiecte ale televiziunii din Băneasa: a fost prima burlăciţă sub bagheta iubitului ei de atunci, Cătălin Botezatu, apoi asistenta lui Capatos la “Un show păcătos”. Succesul de care s-a bucurat la această din urmă emisiune i-a asigurat prezenţa pe platoul “Păcătosului” timp de mai multe sezoane. Ce-i drept, Bianca a avut o tentativă de a lucra şi în PRO TV după ce a fost la “Dansez pentru tine”.


loading...
Partenerii noștri