Bianca Drăguşanu, declaraţie bombă despre a doua sarcină. Nimeni nu se aştepta să se întâmple asta la doar două luni după naştere

Bianca Drăguşanu a mărturisit că este foarte fericită şi se gândeşte serios să rămână rapid însărcinată. Iubita lui Victor Slav spune că ar vrea ca anul viitor să nască băieţi gemeni.

10 nov. 2016, 16:26

„Aş mai face încă doi copii dacă m-ai întreba acum pentru că este un sentiment foare frumos. Mi-aş dori ca anul viitor pe vremea asta să mai am doi băieţi, pentru că fată am acum şi vreau să am o grădiniţă de copii. Acum am dat de gustul acesta, cum e să fii mamă, mă pricep foarte bine”, a spus Bianca Drăguşanu într-o emisiune tv.

Bianca Drăguşanu a născut o fetiţă pe data de 26 septembrie, însă şi-a recăpătat imediat formele de dinainte de sarcină. Acum se bucură din plin de toate momentele petrecute alături de fetiţa ei.

Bianca Drăguşanu şi Victor Slav nu vor să se recăsătorească. „Ne stă bine şi aşa. Noi suntem exemplul că actele nu fac nimic. Îmi doresc să fim o familie şi îmi doresc să fim aşa şi pe viitor. Cred că orice mămică îşi doreşte ca copilul ei să fie sănătos. În primele zile mi-a fost frică. O vedea mică şi firavă, mi-era frică să n-o rup. Când l-am văzut pe Victor că o întoarce ca pe o clătită am prins curaj”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi Bianca Drăguşanu, extenuată şi nemachiată FOTO

De asemenea, Bianca Drăguşanu a spus că o femeie înşeală atunci când este nefercită, făcând referire la cazul ei, respectiv momentul când a fugit cu Adrian Cristea la Paris, fiind căsătorită cu Victor Slav. 

Citeşte şi Bianca Drăguşanu arată incredibil, la doar o lună după ce a născut FOTO

„Presiunea mediatică a fost enormă, au existat discuţii din cauza unor titluri. Eram amândoi într-o perioadă tensionată, au existat discuţii despre divorţ înainte de a pleca la Paris. Nu e adevărat că m-am întâlnit cu Cristea în timpul relaţiei cu Victor. Sunt într-o perioadă dificilă… Orice mi-ar cere Victor eu aş face. Sunt ca o nevastă disperată, nu ştiu ce să mai fac. L-am iubit pe omul ăla şi am dat cu bâta-n balta. Ce să mai fac acum? A fost un accident pentru mine, poftim! Îl regret”, declara Bianca Drăguşanu în 2014, după divorţul de Victor Slav.