Bianca Drăguşanu, despre întâlnirile cu Alex Bodi: „S-a activat în ceea ce mă privește”

Bianca Drăguşanu a vorbit despre întâlnirile din ultima vreme cu Alex Bodi şi a mărturisit că toate au fost premeditate, mai puţin prima, atunci când s-au întânit din întâmplare în trafic. Blondina a ținut să sublinieze a fost că nu există nicio cale de împăcare cu Alex Bodi.

02 iun. 2021, 19:23
Bianca Drăguşanu, despre întâlnirile cu Alex Bodi: „S-a activat în ceea ce mă privește”
Bianca Drăguşanu, despre întâlnirile cu Alex Bodi

Bianca Drăguşanu, despre întâlnirile cu Alex Bodi. Vedeta a mărturisit că filmarea din trafic în care a scos mâna pe geam,  în timp ce vorbea cu fostul soț care se afla într-un alt bolid și care a fost interpretată ca un gest romantic, a fost doar o coincidență.

Citeşte şi: Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu aruncă bomba care zdruncină showbiz-ul românesc: „Nu ne mai leagă nimic. Merită ceva mult mai bun decât mine”

Bianca Drăguşanu, despre întâlnirile cu Alex Bodi

Eu am spus că nu și de atunci nimic nu s-a schimbat. Nu mai există vreo șansă de împăcare cu această persoană, din niciun punct de vedere. Tot ce mi se întâmplă este o acțiune premeditată, și chiar dacă întâmplare în care ne-am nimerit în trafic și în care eu eram cu mâna pe geam, nu a fost nimic decât o coincidență.

Practic, în acel moment el s-a activat în ceea ce mă privește și aia a fost prima întâmplare, restul au fost întâlniri premeditate. Eu nu aș vrea să acuz sau să fac declarații pe care nu le pot susține. Eu pot susține cu martori. Nu au fost mai multe întâlniri.

A doua a fost la restaurant printr-o cunoștință comună care a încercat să intermedieze discuțiile între noi. Mai mult de partea lui în ultima vreme, a încercat să mă convingă că am avea lucruri de clarificat. Nu neapărat că i-am acordat o șansă, dar am respins încontinuu ideea că am mai avea ceva de clarificat.

Am fost la masă cu fiica mea, căreia i-a comandat de mâncare, surpriza a fost când el s-a așezat la masă cu noi. El peste tot unde merge premeditează și filmează și atunci i-am zis să plece sau plec eu. M-am ridicat de la masă și am plecat.

A încercat să mă oprească. Tot ce și-a dorit a fost să stăm de vorbă. Eu îi spuneam că o să facem asta când vreau eu, nu când vrea el. Totul se rezumase la asta: să vorbim, să ne dăm o șansă sau să devenim prieteni”, a spus Bianca Drăgușanu.