Bianca Drăguşanu, dezvăluire-bombă înainte de divorţ. De ce se teme de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu şi Alex Bodi vor divorța pe 3 decembrie, la notar. Motivul principal este violența fizică. Bianca Drăguşanu susţine că a fost agresată de mai multe ori de soțul ei şi se teme că, dacă va continua relaţia, acest lucru se va întâmpla din nou.

20 nov. 2019, 07:45
Bianca Drăguşanu, dezvăluire-bombă înainte de divorţ. De ce se teme de Alex Bodi

„Bianca a povestit, încă de dinainte de a se căsători, că sunt niște probleme. Că Alex este foarte impulsiv, că ar fi agresat-o, dar nu povestea prea multe. Era convinsă că va reuși să îl liniștească. Nu se plângea des, dar adeseori era speriată de ieșirile lui și de felul cum interacționau. Când am întrebat-o de ce s-a căsătorit totuși cu Alex dacă el e violent, a răspuns simplu: că îl iubește și îl iartă! Toți i-am spus că nu este ok, că nu e normal să trăiești în teroare, cu frică că te bate. Dar ea spera, zicea că îl iubește, noi ziceam să anunțe măcar Poliția când se întâmplă ceva. Dar ea îl ierta de fiecare dată, se împăcau imediat”, a spus una dintre prietenele vedetei pentru wowbiz.ro.

Alex Bodi, dezvăluiri-şoc despre Bianca Drăguşanu. Cuvinte grele folosite de afacerist

Bianca Drăgușanu a recurs în ultimul timp la mai multe postări care au mesaje subliminale. „Distrează un clovn și vei deveni o parte din circ” și „Voi continua să încerc și am echilibru ca într-un act de circ. Și voi lupta întotdeauna ca să spun adevărul. Chiar dacă este dificil” sunt doar două dintre mesajele postate de vedetă pe Instagram Stories.

Bianca Drăguşanu, LOVITĂ din nou de Alex Bodi. Imagini şocante cu agresiunea petrecută în parcarea unui restaurant

În replică, Alex Bodi a publicat și el o imagine pe care este scris un mesaj cu trimitere directă la ruptura de Bianca Drăguşanu: „Când este momentul unei schimbări, Universul îți face totul atât de dificil, încât nu-ți va lăsa altă opțiune. Dacă nu ești fericit într-o situație, nu rămâne în negare, forțand-o să funcționeze. Universul are planuri mai bune pentru tine, ai încredere în proces și fă-ți partea aliniindu-te cu lucrurile pe care ți le dorești. Restul este poveste”.