Bianca Drăguşanu, dezvăluiri şocante despre foştii iubiţi. „Mi-au dat cadouri şi mi le-au luat înapoi” VIDEO

Bianca Drăguşanu, una dintre cele mai următite şi cotroversate vedeta de la noi, a vorbit în premieră despre foştii iubiţi. Blondina are în acest moment o relaţie cu Gabi Bădălău, fiul unuia dintre cei mai importanţi lideri PSD din ultimul deceniu.

18 feb. 2023, 10:28
Bianca Drăguşanu, dezvăluiri şocante despre foştii iubiţi. „Mi-au dat cadouri şi mi le-au luat înapoi” VIDEO
Bianca Drăguşanu, dezvăluiri şocante despre foştii iubiţi. "Mi-au dat cadouri şi mi le-au luat înapoi"

Bianca Drăguşanu, dezvăluiri şocante despre foştii iubiţi. Vedeta a fost invitată pentru a doua oară în emisiunea Fiță cu Adiță, unde a dat detalii despre bărbaţii care au trecut prin viaţa. Deşi toată lumea banuia că Bianca Drăguşanu a profitat financiar de pe urma acestora, lucrurile stau cu totul altfel.

„Am avut bărbați care mi-au dat cadouri și mi le-au luat înapoi. Să zicem că această discuție face parte dintr-o categorie pe care eu vreau să o dau uitării și că am avut la viața mea experiențe neplăcute datorită tot alegerilor proaste ale mele. S-a întâmplat în tinerețea mea să fac și alegeri greșite”, a declarat Bianca Drăguşanu.

Citeşte şi: Bombă pe piaţa media! Bianca Drăguşanu se întoarce la TV şi îi face concurenţă lui Denise Rifai

Blondina a declarat că foloseşte uneori cuvinte urâte, lucru pe care, de multe ori, îl regretă. „Cred că unul dintre marile mele defecte este că, de cele mai multe ori, mă exteriorizez prin cuvinte, reacții de moment, și spun vrute și nevrute. Și sunt câteva lucruri pe lumea asta pe care nu le poți lua înapoi. Timpul nu poți să-l iei înapoi, cuvântul nu poți să-l iei înapoi și viața nu mai poți s-o iei înapoi”, a spus Bianca Drăgușanu.

Citeşte şi: Cum a vrăjit-o Tristan Tate pe Bianca Drăguşanu cu ajutorul unui chelner. IMAGINILE pe care vedeta le-ar vrea şterse din tot internetul VIDEO

„Mulți ani am răspuns cu aceeași monedă. Când am fost atacată, am atacat, după care mi-am dat seama că este o pierdere de energie și că n-are rost să-mi consum energia pe niște oameni care nu înseamnă nimic pentru mine”, a mai declarat Bianca Drăgușanu.